kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pesti Szalon Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 66 oldal |
Sorozatcím: | Príma |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-8340-17-7 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal. |
Előszó helyett | 4 |
Start előtti útmutató | 5 |
A szükséges felszerelés | |
Csak a legjobb hozzávalók | |
Felfújtak minden alkalomra | |
Receptek a nagyvilágból | 7 |
Lasagne al forno | |
Ünnepi lasagne | |
Tálban sült cannelloni | |
Pasztidzso | |
Török muszaka | |
Görög muszaka | |
Cukkinis muszaka délszláv módra | |
Gyuvecs | |
Erdélyi rakott káposzta | |
Svéd burgonyafelfújt | |
Svájci ramequin | |
Hollandi vadásztál | |
Római gnocchi | |
Tőkehaltál angol módra | |
Libanoni felfújt | |
Török káposzta | |
Nápolyi makarónifelfújt | |
Egyszerű és laktató | 20 |
Suszterpástétom | |
Laktató őszi felfújt | |
Csipi specialitása | |
Lotaringiai rakott tészta | |
Burgonyás heringfelfújt | |
Alabamai kukoricafelfújt | |
Vesztfáliai rakott krumpli | |
Polentafelfújt | |
Parasztos darafelfújt | |
Felső-pfalzi burgonyafelfújt | |
Töltött palacsinta | |
Finn karalábéfelfújt | |
Almás halfelfújt | |
Gombás-májas palacsintatorta | |
Vesztfáliai tálban sült | |
Hagymafelfújt | |
Rakott tészta diák módra | |
Haltál édesköménnyel és rizzsel | |
Spenótos palacsintabatyu | |
Kemencés tál | |
Hétfői rakottas | |
Májas-almás felfújt | |
Pomerániai élesztős burgonya | |
Tavaszi tésztafelfújt | |
Finom zöldségfelfújt | 35 |
Karfiolfelfújt | |
Gombás karfiolfelfújt | |
Rakott kelbimbó | |
Rakott kel | |
Péter gombafelfújtja | |
Édesköményfelfújt | |
Rakott zeller hallal | |
Parajfelfújt rizzsel | |
Liguriai zöldségfelfújt | |
Póréhagyma kucsmában | |
Cikóriafelfújt | |
Zellerfelfújt | |
Pikáns szuflék | 43 |
Sajtszuflé svájci módra | |
Parajszuflé | |
Zöldségszuflé | |
Sóskaszuflé | |
Paradicsomfelfújt | |
Gratin dauphinois | |
Gratinált gomba | |
Gratinált tojás | |
Sárgarépafelfújt | |
Sült homárfarok | |
Sült kagyló | |
Édes felfújtak főételként | 49 |
Pfalzi cseresznyés | |
Kódiskenyér | |
Zsömlekoch | |
Frankfurti almafelfújt | |
Cseresznyés mismás | |
Túrófelfújt ribiszkével | |
Darafelfújt cseresznyével | |
Izraeli rizskoch | |
Ónémet kemencés | |
Rizsfelfújt almával | |
Nagymama gyors grízkochja | |
Mazsolás felfújt | |
Gyümölcsös grízfelfújt | |
Túrókrémes rakott tészta | |
Könnyű desszertek a sütőből | 55 |
Citromszuflé | |
Narancsszuflé | |
Eperszuflé | |
Csokoládészuflé | |
Egresszuflé | |
Salzburgi habgaluska | |
Rajnai Szövetség | |
Francia szilvaszuflé | |
Rebarbarafelfújt | |
Tálban sült túrós palacsinta | |
Banánfelfújt | |
Gyümölcsös vaníliafelfújt | |
Mandulás alma | |
Őszibarackhabcsók | |
Recept- és tárgymutató | 65 |