1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gundel új magyar szakácskönyv

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Fotózta
Budapest
Kiadó: Pallas Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-902-241-1
Megjegyzés: Színes fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alapos megfontolás után Kalla Kálmánnal,
a Gundel étterem aranysapkás séfjével és csapatával,
valamint Halász Zoltánnal, az ismert gasztronómus-
kultúrtörténésszel úgy döntöttünk, hogy megírjuk és a Pallas
Stúdió gondozásában kiadjuk a Gundel Új Magyar
Szakácskönyvet. Összeválogattuk a „Gundel klasszikusokat"
és a magyar konyha legjobb fogásait, amelyeket az elmúlt
hat év gasztronómiai megújhodása eredményezett.
A Gundel-fogásokat királyok, királynők fogyasztották
élvezettel, de sokan mások is, akik egyszerűen csak
szeretik az ízletes, finom ételeket. Kedves Olvasó, Ön is
elkészítheti a legfinomabb ételeket a Gundel Új Magyar
Szakácskönyv alapján.

Tartalom

Előszó 5
Általános megjegyzések 8
Hideg előételek 10
Levesek 27
Meleg előételek 45
Libamáj 60
Halak 69
Főételek 84
Vadételek 136
Desszertek 147
Alaplevek, mártások, köretek 175
Betűrendes receptmutató 192

Kalla Kálmán

Kalla Kálmán műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kalla Kálmán könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem