1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Provence ízei

A piactól a terített asztalig

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 304 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-544-740-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg




m



— _ •
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge -a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus izét megkóstolhatjuk. Fó'zzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos, provence-i módon elkészített ételeket tálalhassunk, mint a grillezett bárányborda, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.
Gui Gedda a provence-i konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.
Marié-PlERRE JMoine több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem