1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ground Meat Cookbook

Alap húsételek szakácskönyve - Traditional recipes tested for today's kitchens/A modern konyha számára tesztelt hagyományos receptek

Szerkesztő
Grafikus
Chicago
Kiadó: Culinary Arts Institute
Kiadás helye: Chicago
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Adventures in Cooking Series
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 0-8326-0630-8
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alábbi szakácskönyv hagyományos alaphúsételek receptjeit tartalmazza, mely egyfajta emlékeztető is, hogy a szaftos, ízekben gazdag, porhanyós alaphúsok kiérdemlik az első helyet a menükben. Fűszerek és szószok kreatív kombinációjával pikáns főételeket készíthetünk, de akár egy egyszerű hamburgert is feldobhatunk vele. Az alaphúsok igen változatosak lehetnek, elkészíthetők serpenyőben, tűzálló tálban, sütőben vagy nyílt tűzön is.
A Culinary Arts Institute örömmel osztja meg most önökkel e húsétel receptek gazdag választékát.
Színes fotókkal, illusztrációkkal.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, húsételek, sütés, tanácsok
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem