Tanácsadó | 8 |
Tudnivalók a grillkészülékről | 8 |
A grillezést is meg kell tanulni | 10 |
Alufólia használata grillezésnél | 10 |
A grillezés további kelékei | 11 |
Tűzrakás - ez is valami? | 12 |
A tűzrakás ne váljék kalanddá | 13 |
Mit grillezhetünk? | 14 |
A grillezést megelőzi a fűszeres pácolás | 15 |
Mártások és majonézek | 17 |
Gyors grillételek kolbásszal és vagdalttal | 19 |
Balkáni húspogácsa | 30 |
Bárány frikadell | 32 |
Bárányhúshengerkék nyárson | 31 |
Bolgár zöldséges nyárs | 20 |
Fűszeres húshengerek szerb módra | 22 |
Gombás húsgombóc magyarosan | 30 |
Kolbász szalonnával | 21 |
Kolbászos nyárs Magyarországról | 24 |
Kolbászos sajtos nyársak | 24 |
Nürnbergi sült kolbász almamártással | 26 |
Nyárson sült borjúkolbász | 26 |
Nyárson sült kolbász polentával | 21 |
Török ürühúsgombóc | 31 |
Tüzdelt kolbász | 28 |
Tüzes currys kolbász nyárson | 28 |
Különlegességek sertés-, borjú-, marha- és bárányhúsból | 35 |
Bárányborda mentás vajjal | 36 |
Báránygerinc mentamártással | 36 |
Bélszín montreali módra | 54 |
Bélszínszelet madrdidi módra | 55 |
Bolgár ürühős nyárson | 66 |
Borsos hátszín grillezett paradicsommal | 51 |
Csípős csülökszeletek | 42 |
Csípős nyársonsült ananászmártással | 64 |
Egzotikus nyársonsült | 62 |
Firenzei szüzérmék | 60 |
Fóliában sült borjúcsülök | 40 |
Fűszeres báránycomb | 38 |
Fűszeres bélszínszelet | 58 |
Hátszín vietnami módra | 54 |
Köményes sertéssült | 43 |
Mézzel pirított sertéskaraj | 44 |
Milánói bárányborda | 37 |
Nyárson sült húsfalatok | 63 |
Rostélyos angol módra | 46 |
Rostélyos fokhagymás vajjal | 59 |
Rostélyos westerwaldi módra | 46 |
Sajtos bárányszelet | 37 |
Sajtos-gombás vesepecsenye nyárson | 60 |
Sertésszelet mazsolás marináddal | 52 |
Sörrel pirított sertéscsülök | 42 |
Szerb nyársonsült | 66 |
Tokiói nyárs | 40 |
Vegyes grillezett ínyencségek | 56 |
Vesepecsenye afrikai módra | 48 |
Vesepecsenye steak japán módra | 51 |
Vesepecsenye- vagy hátszínszelet vörösboros marinádban | 50 |
Ropogósra grillezett szárnyasok | 69 |
Csirke cigány módra | 72 |
Gyömbéres-mézes kacsa | 70 |
Ír grillcsirke | 74 |
Szerb nyársonsült gyümölccsel | 76 |
Tárkonyos grillcsirke | 71 |
Távol-keleti vegyes grillezett falatok | 72 |
Törökös jércemell nyárson | 70 |
Grillezett halak | 79 |
Angolna nyárson sütve, gombával | 82 |
Aranymakréla paradicsommal | 90 |
Balatoni fogas | 90 |
Fűszeres pisztráng gombatöltelékkel | 84 |
Grillezett aranysügér hongkongi módra | 85 |
Kebab hallal és gyümölcsökkel | 88 |
Laposhalszeletek roston, tatármártással | 89 |
Lepényhal csirkegombával | 84 |
Nyárson sült hal borókás vajjal | 92 |
Nyárson sült rák kapros vajjal | 80 |
Roston sült lazac fokhagymás vajjal | 81 |
Tonhalszeletek udvarmester módra | 86 |
Vöröskeszegek görög módra | 92 |
Vörössügérfalatok ananásszal | 88 |
Pikáns és édes körítések | 95 |
Ananász-narancsos nyársak Cointreau-val | 112 |
Barna vargánya paprikás szalonnával és fokhagymamártással | 100 |
Cukkini gombás töltelékkel | 108 |
Fokhagymás padlizsán fóliában | 105 |
Fokhagymás paradicsom | 110 |
Fóliában sült burgonya | 98 |
Fóliában sült töltött paradicsom | 96 |
Grillezett fokhagyma | 110 |
Grillezett fűszeres padlizsán | 105 |
Grillezett kukorica kapros vajjal | 104 |
Grillezett paradicsom | 96 |
Gyors körítés kukoricából | 102 |
Köményes burgonya | 98 |
Kukorica gombával és szalonnával | 101 |
Kukorica magyarosan | 102 |
Nyárson sült gomba rablóvezér módra | 108 |
Sült padlizsán | 106 |
Sütőben sült burgonya fűszeres túróval | 100 |
Töltött hagyma | 109 |
Uborka fűszeres töltelékkel | 97 |
Vargányafejek provánszi módra | 104 |
Vegyes grillezett gyümölcs | 112 |
Grillmártások és vajkeverékek | 115 |
Frankfurti zöld mártás | 122 |
Fűszeres mártás | 120 |
Fűszeres vaj | 116 |
Gombás vaj | 117 |
Hagyma-paprikamártás | 126 |
Kajszibarackmártás szárított gyümölcsből | 124 |
Kapros majonéz | 122 |
Kapros vaj | 118 |
Mandulafenyőmagos vaj | 117 |
Paprikás vaj | 118 |
Paradicsomos vaj | 116 |
Pesto (Olasz bazsalikommártás) | 126 |
Pisztáciás vaj | 117 |
Remuládmártás | 120 |
Tejfölös fokhagymamártás | 123 |
Tejszínes torma | 122 |
Tormás vaj | 118 |