1.076.523

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grill & tűz

120 különleges recept kerti grillpartikhoz

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-09-8643-4
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei segítségével ízletes füstölt csirkeszárnyakat, csilis hot dogot vagy báránysaslikot készíthetünk. A különlegességek kedvelőinek olyan pompás hal- és tengeri herkentyűs ételeket is süthetünk faszénen, mint a gall polip, a tengeri sügér, a ragacsos bárányoldalas vagy a szecsuáni füstös malacpofa.
Az ízletes grillételek mellett ital- és desszertrecepteket is találunk a kötetben: öblítsük le a húskölteményeket egy-két koktéllal - füstölt eszpresszó-Martinit vagy faszenes sziruppal készített Old smokyt kér valaki? -, és ráadásként olyan különleges desszerteket is kóstolhatunk, mint a pirított pillecukros fagylalt vagy a sós csokoládépraliné.
Ezekkel az ínycsiklandó fogásokkal egész évben elkápráztathatjuk vendégeinket, amikor csak az időjárás engedi!
A szerző az utazásai során gyűjtött különleges, mégis könnyen elkészíthető recepteket, a merész ízeket és kiváló technikákat mutatja... Tovább

Fülszöveg

Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei segítségével ízletes füstölt csirkeszárnyakat, csilis hot dogot vagy báránysaslikot készíthetünk. A különlegességek kedvelőinek olyan pompás hal- és tengeri herkentyűs ételeket is süthetünk faszénen, mint a gall polip, a tengeri sügér, a ragacsos bárányoldalas vagy a szecsuáni füstös malacpofa.
Az ízletes grillételek mellett ital- és desszertrecepteket is találunk a kötetben: öblítsük le a húskölteményeket egy-két koktéllal - füstölt eszpresszó-Martinit vagy faszenes sziruppal készített Old smokyt kér valaki? -, és ráadásként olyan különleges desszerteket is kóstolhatunk, mint a pirított pillecukros fagylalt vagy a sós csokoládépraliné.
Ezekkel az ínycsiklandó fogásokkal egész évben elkápráztathatjuk vendégeinket, amikor csak az időjárás engedi!
A szerző az utazásai során gyűjtött különleges, mégis könnyen elkészíthető recepteket, a merész ízeket és kiváló technikákat mutatja be. A kötet a grillezés és a füsttel sütés minden titkát és fortélyát feltárja.
RICH HARRIS gasztronómiai szakember és ételstylist. Főzési stílusát a világ legjobb séfjei mellett dolgozva alakította ki. Rendszeresen szerepel a Waitrose Tv-ben, valamint egy kiemelt ügyfelekből álló csoport magánséfjeként dolgozik a világ számos országában. Vissza

Tartalom

BEVEZETŐ 7
KÖZÖNSÉGKEDVENCEK 16
CSIPEGETNI VALÓK 40
A TENGERBŐL 64
ZÖLDSÉGEK; KÖRETEK ÉS SALÁTÁK 88
MÁRTÁSOK, MÁRTOGATÓK ÉS SAVANYÚSÁGOK 118
FÜSTÖLÉS 132
KOKTÉLOK ÉS HŰSÍTŐK 158
DESSZERTEK 168
REGGELIK 186
HASZNOS WEBOLDALAK 202
NÉV- ÉS TÁRGYMUTATÓ 203

Rich Harris

Rich Harris műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rich Harris könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Grill & tűz Grill & tűz Grill & tűz

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
4.690 ,-Ft
38 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Grill & tűz Grill & tűz Grill & tűz
Állapot:
4.690 ,-Ft
38 pont kapható
Kosárba