1.055.359

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Grill, burger, barbecue

A BBQ-világbajnok receptjei

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-244-773-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Füstös, lassú, parázsló és istenien finom: ilyen az igazi barbecue! És a BBQ még ennél is több: saját fesztiváljaival, magazinjaival és versenyeivel méltán hívhatjuk nemzetközi mozgalomnak.
Grill, burger, barbecue című könyvében Lord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett cote de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei - függők lettünk, még, még, még!
Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a... Tovább

Fülszöveg

A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Füstös, lassú, parázsló és istenien finom: ilyen az igazi barbecue! És a BBQ még ennél is több: saját fesztiváljaival, magazinjaival és versenyeivel méltán hívhatjuk nemzetközi mozgalomnak.
Grill, burger, barbecue című könyvében Lord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett cote de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei - függők lettünk, még, még, még!
Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!
SERÉNYI ZSOLT, BpBARbq
A BBQ tudomány a három módon sajátítható el: sütéssel, - olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók -rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében. Vissza

Tartalom

Firestarter 9
BBQ-zsargon 13
A BBQ alapjai 17
Ami az ízt adja 24
BBQ-régiók 43
BBQ-szendvicsek, falatkák és snackek 54
Versenyben 78
Ami marha jó 97
Pitmasterek 120
A sertés legjava 128
Szárnyak és szárnyasok 149
A hús templomai 161
Kösz a halakat! 172
Haladó szint 185
Édes a vége 208
Lelőhelyek 220
Receptmutató 222
Köszönet 224

Jord Althuizen

Jord Althuizen műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jord Althuizen könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem