1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gourmet 2001/2.

Journal of International and Hungarian Gastronomy

Szerkesztő

Kiadó: Novoprint Rt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 119 oldal
Sorozatcím: Gourmet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A terítés művészete4
A Gasztronómus10
Az olasz gasztronómia térképe32
Firenze ízei46
Adria partján50
Olaszország leghíresebb borai54
Antinori borok62
Vatikáni konyha és szokások64
Az ókori Róma ízei72
Bugatty76
Bor és víz81
Asti84
A vermouth86
Az olaszok asztalánál90
Az olíva kultúrája és története92
Chippendale96
A kávé100
Könyvkritika: Frank Júlia új magyar konyhája105
Étteremkritika
Szieszta Pizzéria106
Olasz tészta háza107
Hotel Taverna108
Café Gusto109
Fáy Présház vendéglő110
Angol111
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gourmet 2001/2. Gourmet 2001/2.
Állapot:
880 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba