1.045.445

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gourmandia

A legjobb házias és mesteri cukrászreceptek

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Fotózta

Kiadó: Aréna 2000 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9974-16-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

Mitől jó egy süteményes könyv? Mitől válik használhatóvá és esztétikussá egyszerre? Hogyan érhető el, hogy ne a könyvespolcok dísze legyen, hanem használati eszköz a mindennapokban, a konyhában?
Varga Gábor és a desszert.eu csapata ezekre a kérdésekre próbált meg választ keresni, majd ezen gondolatok mentén egy teljesen új felépítésű receptgyűjteményt alkotni olvasói számára.
A feltett kérdésekre több válasz is született. Az első, hogy mindenki számára érthetőnek kell lenniük a recepteknek. Ezért a megszokottnál sokkal részletesebb leírásokkal, a munkafázisokat bemutató fotókkal találkozhat az olvasó. Fontos szempont az is, hogy a magyar ízlésnek megfelelő ízvilágról legyen szó, olyan sós és édes süteményekről, desszertekről, amelyek itthon is mindenki számára elérhető alapanyagokból készülnek.
A szakmaiságot és letisztultságot előtérbe helyező mű végül megszületett, új irányt mutatva a gasztronómiai könyvek világában. Látogasson el Gourmandiába, és találja meg örömét... Tovább

Fülszöveg

Mitől jó egy süteményes könyv? Mitől válik használhatóvá és esztétikussá egyszerre? Hogyan érhető el, hogy ne a könyvespolcok dísze legyen, hanem használati eszköz a mindennapokban, a konyhában?
Varga Gábor és a desszert.eu csapata ezekre a kérdésekre próbált meg választ keresni, majd ezen gondolatok mentén egy teljesen új felépítésű receptgyűjteményt alkotni olvasói számára.
A feltett kérdésekre több válasz is született. Az első, hogy mindenki számára érthetőnek kell lenniük a recepteknek. Ezért a megszokottnál sokkal részletesebb leírásokkal, a munkafázisokat bemutató fotókkal találkozhat az olvasó. Fontos szempont az is, hogy a magyar ízlésnek megfelelő ízvilágról legyen szó, olyan sós és édes süteményekről, desszertekről, amelyek itthon is mindenki számára elérhető alapanyagokból készülnek.
A szakmaiságot és letisztultságot előtérbe helyező mű végül megszületett, új irányt mutatva a gasztronómiai könyvek világában. Látogasson el Gourmandiába, és találja meg örömét receptjeink elkészítésében és finomságaink fogyasztásában egyaránt! Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Varga Gábor

Varga Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Varga Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem