1.063.004

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gluténmentes és finom!

Alapszakácskönyv lisztérzékenyeknek, lisztallergiásoknak, diétázóknak

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Hanami Média Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 159 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-08-7459-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Amikor kiderül, hogy amit eddig ettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. A sokk után jön a szembesülés: korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok! Ez a szakácskönyv finom és egészséges ételeket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények - csupa olyan alapvető fogás, amely hiányzik a lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas gabonával is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki. A receptek többszörösen teszteltek és jól követhetőek, az ételek zömét laktózérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
KOLLÁR ANITA az ELTE-n végzett nyelvészként, valamint a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is... Tovább

Fülszöveg

Amikor kiderül, hogy amit eddig ettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. A sokk után jön a szembesülés: korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok! Ez a szakácskönyv finom és egészséges ételeket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények - csupa olyan alapvető fogás, amely hiányzik a lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas gabonával is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki. A receptek többszörösen teszteltek és jól követhetőek, az ételek zömét laktózérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
KOLLÁR ANITA az ELTE-n végzett nyelvészként, valamint a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is szerzett. Több mint 10 éve dolgozik Stahl Judit mellett. Rendszeresen publikál gasztronómiai tárgyú írásokat, jelenleg a Kulinária Kiadó vezető szerkesztője. 2012 januárjában állapították meg gluténérzékenységét, azóta él ezen az étrenden. Vissza

Tartalom

Bevezető 9
Gluténmentes sütés 13
Módszerek, technikák 13
Alapanyagok 16
Eszközök 23
Kenyerek, kalácsok 24
Pizzák, tészták, sós falatok 54
Gabonakonyha 80
Desszertek 102
Lelőhelyek 156
Mutató 157

Kollár Anita

Kollár Anita műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kollár Anita könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem