kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Ábrahám Márton Könyvnyomdája |
---|---|
Kiadás helye: | Kecskemét |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Vászon |
Oldalszám: | 244 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Nyomtatta Ábrahám Márton könyvnyomdájában, Kecskemét. |
Előszó | 3 |
Bevezetés | 5 |
A kóserság szabályai | 7 |
Hasznos útmutatások a bevásárláshoz | 9 |
Apró megjegyzések és tanácsok a főzéshez | 15 |
Megjegyzések az ételek elkészitéséhez | 16 |
Szombati és ünnepi kalács | 20 |
A főzés beosztása szombat és ünnep előtt | 21 |
Szombati ételek | 22 |
Ricsett | 22 |
Hagymás tojás | 22 |
A lámpán való melegités leirása | 23 |
Sólet leves | 23 |
Kugli nyersburgonyából | 23 |
Meggyes kugli | 24 |
Ganef | 24 |
Zsemlye kugli | 24 |
Alma kugli | 24 |
Aszalt szilva rizzsel | 24 |
Tarhonya | 25 |
Pár szó a szombati ételmelegitésről | 25 |
A halakról | 26 |
A hal felbontása | 26 |
Halreceptek | 26 |
Paprikáshal | 26 |
Diós ponty, vagy csuka | 27 |
Diós ponty II. | 27 |
Halkocsonya | 27 |
Süllő sütve | 28 |
Paprikás hal brisz-milora, vagy más ünnepélyre | 28 |
Halpörkölt | 28 |
Hamishal | 29 |
Kék hal | 29 |
Kék, főtt tükörponty | 30 |
Borsoshal | 30 |
Savanyú hal | 30 |
Mandulás hal | 30 |
Pisztráng remuládé mártással | 31 |
Pácolt ponty | 31 |
Pácolt hering | 31 |
Kenyérsütés | 32 |
Husvét (Peszach) | 33 |
Húsvét előtti takaritások | 33 |
A széder előkészületei | 35 |
A szédertál elrendezése | 36 |
A húsvéti étkezésről | 37 |
Húsvéti ételreceptek | 37 |
Gombóc (knédli) | 38 |
Gombóc főtt burgonyából | 38 |
Húsvéti galuska | 38 |
Burgonya schőberli | 39 |
Palacsinta | 39 |
Laska metélt | 39 |
Tojás metélt | 39 |
Húsévti húsfélék | 39 |
Rostélyos tekercs | 40 |
Májkugli | 40 |
Burgonya-saláta | 40 |
Alma-saláta | 40 |
Narancs-saláta | 40 |
Húsvéti tészták | 41 |
Chremzli nyersburgonyából | 41 |
Chremzli laskalisztből | 41 |
Édes Chremzli | 41 |
Tojásos laska | 41 |
Kirántott laska | 41 |
Rakott laska | 42 |
Palacsintakoch | 42 |
Diós palacsinta | 42 |
Húsvéti torták | 42 |
Torta maceszlisztből | 43 |
Diós-torta | 43 |
Csokoládé torta | 43 |
Almarétes | 44 |
Húsvéti torta I. | 44 |
Szent János torta | 44 |
Húsvéti torta II. | 44 |
Húsvéti pogácsa | 45 |
Húsvéti almalekvár | 45 |
Szilvás gombóc | 45 |
Kirántott alma-szelet | 45 |
Almahab | 45 |
Étrend Húsvétra | 46 |
Tejes napok | 49 |
Tudnivalók a tejes napokra | 49 |
Ételreceptek a tejesnapokra | 50 |
Zöldbableves | 50 |
Tejfölös burgonyaleves | 50 |
Tökleves | 50 |
Savanyú leves | 50 |
Saláta, vagy podlupka leves | 51 |
Tejfölös almaleves | 51 |
Meggy-leves | 51 |
Egres-leves | 51 |
Birs-leves | 51 |
Tejes paradicsomleves | 51 |
Zöldborsóleves tejjel | 52 |
Ujbableves | 52 |
Tejleves | 52 |
Kukorica puliszka | 52 |
Tejes puliszka | 52 |
Tejbe rizs, vagy tejbe dara | 52 |
Almásrizs | 53 |
Rizs eperrel | 53 |
Vaniliás rizs | 53 |
Gyümölcsös rizs | 53 |
Turós perec | 53 |
Burgonyagombóc sajttal | 53 |
Töltött karalábé | 54 |
Stiriai metélt | 54 |
Diósmetélt tejszinhabbal | 54 |
Sajtosmetélt | 54 |
Sajtóch | 54 |
Sajtos palacsinta | 55 |
Sajtos tekercs | 55 |
Rakott burgonya | 55 |
Kirántott burgonya | 55 |
Uj-burgonya vajban és túróval | 56 |
Kiflikóch | 56 |
Lisztgombóc sajttal | 57 |
Omlett sajttal | 57 |
Túrós derelye | 56 |
Tejfölös túrós metélt (csusza) | 56 |
Laskaomlett sajttal | 57 |
Tiroli kocka | 57 |
Túrós torta | 57 |
Zsemlyefelfújt | 58 |
Túrósgombóc szilvával | 58 |
Kaprós, juhtúrós galuska | 58 |
Tejfeles kalarábé | 58 |
Sajtmártás | 58 |
Tojás zsemlyében | 59 |
Ültetett tojás | 59 |
Tejes kalács | 59 |
Málé | 59 |
Görhő | 60 |
Zsemlye | 60 |
Tejes tészta | 60 |
Juhtúrós lángos | 60 |
Káposztás lángos | 61 |
Sóskifli | 61 |
Cipó | 61 |
Bukta | 61 |
Káposztás lángos | 61 |
Egyszerű kuglóf | 62 |
Finom kuglóf | 62 |
Cacaós kuglóf | 62 |
Mazsolás kuglóf | 62 |
Diós, mákos kuchen | 63 |
Túrós béles | 63 |
Darakoch | 63 |
Rizskoch | 63 |
Tarhonyakoch | 63 |
Tejfelkoch | 64 |
Leveles vajastészta | 64 |
Túrós delkli | 64 |
Mákos delkli | 64 |
Diós, mákos kifli | 65 |
Leveles, vajas pogácsa | 65 |
Krémespite | 65 |
Krémespite máskép | 65 |
Vajaspogácsa | 66 |
Tejes puddingok | 66 |
Cseresnye pudding | 66 |
Diópudding | 66 |
Zsemlyepudding | 66 |
Kiflipudding | 67 |
Burgonyás pudding | 67 |
Halpudding | 67 |
A tejszin fölverése | 67 |
aniliás tejszinhab | 68 |
Diómártás | 68 |
Gesztenyemártás | 68 |
Kávémártás hidegen | 68 |
Mandulakrém | 69 |
Cukorkrém | 69 |
Tejes fagylaltok | 69 |
Tejes különlegességek | 70 |
Szendvicsek, kekszek készítése | 72 |
Tejesnapokra való ebéd és vacsora minták | 74 |
Szokások az ünnepi étkezésben | 77 |
Ünnepi étrendel | 78 |
Ebéd minták | 78 |
Ételreceptek | 81 |
Levesek | 81 |
Erőleves | 81 |
Erőlevesbe való betét | 81 |
Gyenge csirkeleves | 81 |
Aranyleves | 82 |
Husleves készitése marhahusból | 82 |
Gerstli leves I. | 83 |
Húsleves baromfiból | 83 |
Gerstli leves másképpen II. | 83 |
Gulyás leves | 84 |
I. Finom ragú leves | 84 |
II. Ragú leves | 84 |
Burgonya leves | 85 |
Tarhonya leves | 85 |
Lebbencs leves | 85 |
Rizskása leves | 85 |
Zöldborsó leves | 85 |
Zöldbab leves | 86 |
Sárga-borsó leves | 86 |
Fehér-bab leves | 86 |
Kolbászos bableves | 86 |
Paradicsom leves | 87 |
Köménymagos leves | 87 |
Gomba leves | 87 |
Halleves | 87 |
Hamis húsleves | 88 |
Káposzta leves | 88 |
Levesbevalók | 89 |
Kis fánkok levesbe | 89 |
Tojásos galuska | 89 |
Finom metélt | 89 |
Húsderelye | 90 |
Májgombóc, vagy májgaluska | 90 |
Daragaluska | 90 |
Vízben főtt rizskása | 90 |
Dara kocka | 90 |
Szágó, vagy Tápióka | 91 |
Trepanka, vagy nyersburgonya galuska | 91 |
Zsemlyegombóc | 91 |
Ereszték | 91 |
Dararizs | 91 |
Kisűlt borsó | 91 |
Pirított zsemlyekocka | 92 |
Májrizs levesbe | 92 |
Konzommé finom húslevesbe | 92 |
Levesbevaló rétes | 92 |
Mártások | 93 |
Egres-mártás | 93 |
Meggy-mártás | 93 |
Sóskamártás | 93 |
Uborka mártás | 93 |
Gombamártás | 94 |
Paradicsom-mártás | 94 |
Becsinált-mártás | 94 |
Zellermártás | 94 |
Kapormártás | 94 |
Baselmelmártás | 94 |
Tormamártás | 95 |
Tatármártás | 95 |
Mustár készítése I. | 95 |
Majonézmártás főzve | 95 |
Tatármártás majonézzel | 95 |
Mártás francia salátához | 95 |
Mustár máskép készítve | 96 |
Majonézmártás (Majonaése) | 96 |
Römuládmártás (Remouláde) | 96 |
Narancsmártás | 96 |
Majonéz-mártás máskép | 96 |
Őszibarack-mártás | 96 |
Barna-mártás | 97 |
Mustár-mártás | 97 |
Csipke-mártás | 97 |
Ribizli-mártás | 97 |
Alma-mártás | 97 |
Snidling-mártás | 97 |
Berni mártás | 87 |
Hollandi mártás | 98 |
Tojás ételek | 98 |
A tojásról | 98 |
Egyszerű rántotta | 99 |
Rántotta egyben sütve | 99 |
Tükörtojás | 99 |
Rántotta pirított kenyérrel | 99 |
Bundáskenyér | 99 |
Tojás zöldpaprikával | 99 |
Savanyú tojás | 100 |
Tojás paradicsom- vagy pörköltmártásban | 100 |
Kaszinó tojás | 100 |
tojás zsemlyében | 101 |
Töltött parizer | 101 |
Töltött tojás | 101 |
Ültetett tojás | 101 |
Szendvicsek | 102 |
Szendvics libamájjal | 102 |
Szendvics füstölt nyelvvel | 103 |
Fehérhús szendvics | 103 |
Szalámis szendvics | 103 |
Füstölt marhaszegy szendvics | 103 |
Májpástétom szendvics | 103 |
Tojásos szendvics | 103 |
Pép füstölt húsból | 103 |
Borjúmáj szendvics | 104 |
Krokett szendvics | 104 |
Tejes szendvicsek | 104 |
Szendvics körözöttel | 104 |
Gombás vajkeverék | 105 |
Burgonya- és rizsételek | 106 |
Sósvizben főtt burgonya | 106 |
Burgonyagombóc | 106 |
Héjában főtt burgonya | 107 |
Paprikáskrumpli | 107 |
Töltött burgonya | 107 |
Sült burgonya | 107 |
Zsírbansült burgonya | 108 |
Izletes újburgonya | 108 |
Borsós burgonya főzelék | 108 |
Újburgonya máskép | 108 |
Kolbászos burgonya | 108 |
Savanyú burgonya | 109 |
Darás burgonya | 109 |
Paradicsomos burgonya | 109 |
Rakott burgonya | 109 |
Héjában sült burgonya | 110 |
Pirított rizskása | 110 |
Ludas kása | 110 |
Csirke, vagy borjú-risottó | 110 |
Májrisottó | 111 |
tüdőrisottó | 111 |
Libamell rizzsel | 111 |
Májaskása | 111 |
Borsósrizs | 111 |
Gombásrizs | 111 |
Káposztásrizs | 111 |
Tüdőskása | 112 |
Rácpörkölt | 112 |
Sáfrányos rizs | 112 |
Gombásételek | 112 |
A gombáról | 112 |
A champignon gomba | 113 |
A kucsma gomba | 113 |
A csiperke gomba | 113 |
Gombáslepény | 113 |
Paprikás szegfűgomba | 113 |
Tojás, gombamártásban | 113 |
Gombás tojás | 114 |
Besameles gomba | 114 |
Töltött gomba | 114 |
Gombás metélt | 114 |
Gombakotlett | 114 |
Gombapudding (Előétel) | 115 |
Előételek | 115 |
Hájas tésztában sült virstli | 115 |
Húspite | 115 |
Májas tekercs | 116 |
Májpástétom | 116 |
Tüdőpástétom | 116 |
Előétel palacsinta | 116 |
Töltött kosárka | 117 |
Pácolt hering | 117 |
Heringpástétom | 118 |
Hering felfujt | 118 |
Krokett, maradékhúsból | 118 |
Húspástétom, maradék húsból | 119 |
Kocsonyák | 120 |
Aszpik készítése | 120 |
Csirke aszpikban | 120 |
Libamáj aszpikban | 121 |
Borjúláb vagy fejkocsonya | 121 |
Lúdaprólék-kocsonya | 121 |
Pulykahús aszpikban | 121 |
Borjupörkölt kocsonya | 121 |
A Húsokról | 122 |
Leveshús | 123 |
Leveshús mártásban | 123 |
Levesbenfőtt húsok | 123 |
Párolt hús | 124 |
Pörkölt | 124 |
Húskugli | 124 |
Marhahústekercs | 124 |
Borban párolt marhahús | 125 |
Lébensült (Szaftbraten) | 125 |
Gulyás marhahúsból | 125 |
Császárszegy | 125 |
Pácoltszegy | 126 |
Romsztek | 126 |
Gyors rostélyos | 126 |
Töltött rostélyos | 126 |
Nyelv főzése | 127 |
Pácolt nyelv | 127 |
Marhamáj nyelv | 127 |
Marhamáj paprikás | 127 |
Savanyú tüdő | 128 |
Májas tüdő | 128 |
Marhahús - croquett (krokett) | 128 |
Fasirthús készítése | 128 |
Borjúcomb készítése | 129 |
Bécsiszelet | 129 |
Borjúszegy | 129 |
Töltött borjúszegy (Brisztli) | 129 |
Borjútekercs | 130 |
Borjúpörkölt | 130 |
Borjúvelő kirántva | 130 |
Kirántott borjúmáj | 130 |
Borjúmáj pörkölt | 130 |
Borjúmáj-pástétom | 131 |
Borsós borjúpörkölt | 131 |
Paradicsomos borjúszegy | 131 |
Töltött borjúlapocka | 132 |
Gulyás júhhúsból | 132 |
Báránysült | 132 |
Juhhúsos kása | 132 |
Bárány lében | 133 |
Báránybecsinált zöldborsóval | 133 |
Szárnyasok | 133 |
Libatepertp | 134 |
Gyenge libasült | 134 |
Libapecsenye | 135 |
Kacsasült | 135 |
Töltött libamell | 135 |
Töltött-kacsa | 135 |
Kacsa savanyú káposztával | 136 |
Gesztenyés kacsa | 136 |
Kacsa borban | 136 |
Finom vagdalt hús | 136 |
Liba- és kacsamáj sütése | 137 |
Máj, savanyútojás mártással | 137 |
A pulyka | 137 |
Gesztenyével töltött pulyka | 138 |
Kropp | 138 |
Kappan bormártással | 138 |
Tyúk paradicsommártásban | 139 |
Párolt tyúk | 139 |
Zöldborsóval és gombával töltött csirke | 139 |
Sült csirke | 140 |
Paprikás csirke | 140 |
Pörkölt csirke | 140 |
Kalarábés csirke | 140 |
Kirántott csirke | 141 |
Töltött csirke | 141 |
Csirke újburgonyával | 141 |
Citromos becsinált | 142 |
Tüdős hurka | 142 |
Májas hurka | 142 |
Citromos kolbász | 142 |
Füstölt húsok | 143 |
Füstölt liba- vagy kacsahús | 143 |
Libahús más módon | 143 |
Füstölt marhaszegy | 144 |
Borjúsonka füstölve | 144 |
Füstölt libanyak | 145 |
Kolbász készítése | 145 |
Füstölt ponty | 146 |
A húsok mellékletei | 146 |
Angol burgonya sülthúshoz | 147 |
Burgonya krokett, sülthúshoz | 147 |
Résztelt burgonya | 147 |
Rizs | 147 |
Dara | 148 |
Pirított dara | 148 |
Lebbencs | 148 |
Hajdús káposzta | 148 |
Tarhonya készítése | 148 |
Tarhonya zöldborsóval | 149 |
Tarhonya lecsóval | 149 |
Galuska készítése | 149 |
Zöldgaluska | 149 |
Galuska májjal | 149 |
Zöldborsó | 149 |
Kalarábé | 149 |
Zöldbab | 150 |
Burgonyagombóc | 150 |
Vegyes főzelék-köret | 150 |
Saláték | 150 |
Uborka | 150 |
Paprikasaláta | 151 |
Paradicsomsaláta | 151 |
Vegyes saláta | 151 |
Cékla saláta | 151 |
Cékla reszelve | 151 |
Vörös-káposzta | 152 |
Káposzta-saláta | 152 |
Majonézes saláta | 152 |
Öntött saláta | 152 |
Paprika saláta | 152 |
Zöldbab-saláta | 153 |
Tojássaláta | 153 |
Burgonyasaláta | 153 |
Egyszerű francia saláta | 153 |
Francia saláta | 153 |
Babsaláta | 154 |
Zöldparadicsom saláta | 154 |
Hússaláta | 154 |
Burgonyasaláta heringgel | 154 |
Főzelékek | 155 |
Zöldbabfőzelék | 155 |
Tökfőzelék | 156 |
Zöldborsófőzelék | 156 |
Káposzta savanyítása | 157 |
Töltött káposzta | 157 |
Paradicsomos káposzta | 158 |
Édes káposzta | 159 |
Kelkáposztafőzelék | 159 |
Kalarábé-főzelék | 159 |
Sárgarépafőzelék | 160 |
Körtefőzelék | 160 |
Vegyes főzelék | 160 |
Parajfőzelék (spenót) | 160 |
Füstölt marhanyelv | 144 |
Kelbimbó | 161 |
Lecső | 161 |
Szárazbab-főzelék | 161 |
Lencse-főzelék | 161 |
Sárgaborsó-püré | 161 |
Sárgaborsó füstölthússal | 162 |
Töltött kalarábé | 162 |
Töltött tök | 162 |
Töltöttpaprika | 163 |
Töltött paradicsom | 163 |
Metéltek, élesztőstészták | 163 |
Télire elteendő tarhonya készítése | 163 |
Lebbencs | 164 |
Metélt tészta gyúrása | 164 |
Mákos metélt | 164 |
Diós metélt | 165 |
Lekváros metélt | 165 |
Tojásos metélt | 165 |
Darás metélt | 165 |
Káposztás kocka | 165 |
Tészta főtt burgonyával | 166 |
Lekváros derelye | 166 |
Narancs metélt | 166 |
Krumplinúdli | 166 |
Krumpli lángos | 167 |
Egyszerű szilvásgombóc | 167 |
Palacsinta | 167 |
Mákos gubó | 168 |
Rakott palacsinta | 168 |
Mágnás palacsinta | 168 |
Káposztás palacsinta | 168 |
Palacsinta koch | 169 |
Finom szilvásgombóc | 169 |
Krumpli pogácsa | 169 |
Rétes tészta | 169 |
Rétesbevaló töltelékek | 170 |
Cseresznye, vagy meggy | 170 |
Alta töltelék | 170 |
Dió töltelék | 170 |
Mák töltelék | 170 |
Burgonya töltelék | 171 |
Káposzta töltelék | 171 |
Élesztős tészták | 171 |
Fánk (Purimra) | 171 |
Ördögszem | 172 |
Töltött fánk (pampuska) | 172 |
Tarkedli (cseh pimasz) | 172 |
Tolófánk | 172 |
Tepertős pogácsa I. | 172 |
Tepertős pogácsa II. | 173 |
Aranygaluska | 173 |
Almáspite | 173 |
Mogyorós pite | 174 |
Diós, mákos tekercs | 174 |
Fláden (Flódni) | 174 |
Kindli | 175 |
Humentas | 175 |
Diós, mákos pozsonyi kifli | 175 |
Csöröge (Herőce) | 175 |
Rózsafánk | 176 |
Hólabda | 176 |
Kochok, puddingok | 176 |
I. Rizskoch | 176 |
Zsemlyekoch | 176 |
Rizskoch | 177 |
Metéltkoch | 177 |
Omlett | 177 |
Omlett felfújt | 177 |
Dió-felfújt | 177 |
Mogyoró pudding | 178 |
Datolya pudding | 178 |
Kávé pudding | 178 |
Égő pudding | 178 |
Citrom pudding | 178 |
Sodók | 179 |
Borsodó | 179 |
Sodók | 179 |
Tejsodó | 179 |
Gyümölcssodó | 179 |
Puncssodó | 179 |
Torták | 180 |
Dióstorta I. | 180 |
Finom diós torta | 180 |
Diós tekercs | 181 |
Töltelék | 181 |
Mandulás krémes torta | 181 |
Csokoládé torta | 182 |
Stefánia torta | 182 |
Gesztenye torta I. | 182 |
Csokoládé felfújt | 183 |
Krémes mogyoró-torta | 183 |
Gesztenye torta II. | 183 |
Mokka torta | 183 |
Dobos torta | 184 |
Egyszerű piskóta torta | 184 |
Püspökkenyér | 184 |
Gyümölcs-kenyér | 184 |
Rumos torta | 185 |
Egyszerű piskóta tekercs | 185 |
Mézes torta | 185 |
Csokoládés torta | 185 |
Pörkölt grillage torta | 185 |
Komisz kenyér | 185 |
Mézes kenyér | 186 |
Puncs torta | 186 |
Narancs torta | 186 |
Linzer torta | 186 |
Orosz torta | 187 |
Mákos torta | 187 |
Bab-torta | 187 |
Burgonya torta | 187 |
Sacher torta | 187 |
Pischinger torta | 188 |
Mázak torták bevonására | 188 |
Hideg krémek | 189 |
Sütemények | 190 |
Kakaó kenyér | 190 |
Párisi szelet | 190 |
Bécsi szelet | 190 |
Barna rácsos linzer | 190 |
Feketekávés sütemény | 191 |
Lili sütemény | 191 |
Diós kenyér | 191 |
Cseresznyés pite | 191 |
Kevert linci tészta | 191 |
Őzgerinc | 192 |
Diák kenyér | 192 |
Mézespogácsa I. | 192 |
Dióscsók | 192 |
Datolya-csók | 192 |
Csokoládé csók | 193 |
Habcsók I. | 193 |
Esti csók | 193 |
Barna puszedli | 193 |
Mogyorós csók | 193 |
Mogyorós stangli | 193 |
Dominó | 194 |
Parizer stangli | 194 |
Estike | 194 |
Krém-kifli | 194 |
Vaniliás szelet | 194 |
Vaniliás perec | 194 |
Csokoládés mandula csók | 195 |
Kókusz-csók | 195 |
Mogyors habcsók | 195 |
Gesztenye-csók | 195 |
Csokoládé szelet | 195 |
Omlós tészta | 195 |
Omlós pogácsa I. | 196 |
Gyömbéres sütemény (Purim) | 196 |
Tiroli rétes | 197 |
Diós vagy mákospite | 197 |
Tojás lepény | 197 |
Mákos pogácsa | 197 |
Gesztenye kifli | 198 |
Édességek, cukrok | 198 |
Fagylaltok | 199 |
Parfék | 201 |
Meleg italok | 202 |
Hideg italok | 203 |
Likőrök | 203 |
Szörpök | 206 |
Kompótok | 207 |
Befőttek | 209 |
Lekvárok, Jamek | 212 |
Szilvalekvárok | 214 |
Télire való főzelékek | 217 |
Savanyúságok | 220 |
Pár szó a teritésről és tálalásról | 223 |
Utmutatás az élelmiszerek eltartására | 224 |
Diéta | 227 |
Gyomorsav túltengésről | 227 |
Borjúhús gyomorbetegek részére | 228 |
Borjú vagy csirke becsinált | 228 |
Darált hús | 228 |
Cukorbetegek diétája | 228 |
Húsleves | 229 |
Húslevesbevaló gombóc | 229 |
Galuska | 229 |
Schampignon leves | 230 |
Gulyásleves | 230 |
Sóska leves | 230 |
Becsinált gomba | 230 |
Töltött tök | 230 |
Párolt kalarábé | 231 |
Kirántott kelkáposzta | 231 |
Zöldbab főzelék | 231 |
Rizsfelfújt | 231 |
Sós sütemény | 231 |
Tojássaláta | 231 |
Bevert tojás | 232 |
Bevert tojás mellékletekkel | 232 |
Habart tojás | 232 |
Töltött tojás (tejes) | 232 |
Majonéz-tojás | 232 |
Tészták | 233 |
Sült tészták | 234 |
Nyerskoszt | 235 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.