1.062.160

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

GI-diéta

Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 303 oldal
Sorozatcím: Diétás könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-615-5166-55-6
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Dr. Fövényi József - Gyurcsárié Kondrát Ilona: Gl-diéta Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak
A Gl-diéta neve a glikémiás index elnevezésből ered. Az étkezéskor nem csupán a bevitt kalóriákra kell figyelni, hanem az ételek összetevőinek arányára (fehérjék-zsírok-szénhidrátok) is, sőt az is nagyban befolyásolja, hogy meghízunk-e, vagy tartani tudjuk a súlyunkat, hogy milyen típusú szénhidrátot fogyasztunk az ételeinkkel.
• Ha magas Gl-jű ételt fogyasztunk, az fokozza a meghízás esélyét, és növeli a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
• Ha alacsony Gl-jű ételeket fogyasztunk, az csökkenti az inzulinrezisztencia kialakulását, és a súlygyarapodást is jó eséllyel megállítja.
A könyv szerzői több évtizedes tapasztalataikat foglalják össze mindazok számára, akik súlyproblémákkal küzdenek, vagy már túlsúllyal rendelkeznek. A könyvben rövid orvosi és táplálkozástani alapismeretek ismertetése után mintegy 200 receptet találunk az összetevők arányának feltüntetése... Tovább

Fülszöveg


Dr. Fövényi József - Gyurcsárié Kondrát Ilona: Gl-diéta Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak
A Gl-diéta neve a glikémiás index elnevezésből ered. Az étkezéskor nem csupán a bevitt kalóriákra kell figyelni, hanem az ételek összetevőinek arányára (fehérjék-zsírok-szénhidrátok) is, sőt az is nagyban befolyásolja, hogy meghízunk-e, vagy tartani tudjuk a súlyunkat, hogy milyen típusú szénhidrátot fogyasztunk az ételeinkkel.
• Ha magas Gl-jű ételt fogyasztunk, az fokozza a meghízás esélyét, és növeli a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
• Ha alacsony Gl-jű ételeket fogyasztunk, az csökkenti az inzulinrezisztencia kialakulását, és a súlygyarapodást is jó eséllyel megállítja.
A könyv szerzői több évtizedes tapasztalataikat foglalják össze mindazok számára, akik súlyproblémákkal küzdenek, vagy már túlsúllyal rendelkeznek. A könyvben rövid orvosi és táplálkozástani alapismeretek ismertetése után mintegy 200 receptet találunk az összetevők arányának feltüntetése mellett, de segíti az egészséges étkezés kialakítását egy Gl-táblázat, mintaétlapok és étrend-összeállítási javaslatok is.
A cél a súlygyarapodás megállítása cukorbeteg és egészséges túlsúlyosok számára. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem