Kiadó: | Corvina Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 102 oldal |
Sorozatcím: | Gerichte aus vier Jahreszeiten |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 21 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-13-1894-X |
Megjegyzés: | A könyv számos, színes, egészoldalas fotót tartalmaz. |
Petres húsleves | 8 |
Kacsamájpástétom | 10 |
Saláta mustárdresszinggel | 12 |
Libamell sült burgonyával | 15 |
Fenyves rostélyos | 16 |
Házinyúl paprikás | 18 |
Angolna snidlingmártással | 20 |
Szarvas nagyvadász módon | 22 |
Périgord sertésmáj | 24 |
Vegyes rétes | 26 |
Halászlé | 28 |
Aranysárkány spagetti | 30 |
Kínaikel saláta | 33 |
Sárkánytitok | 34 |
Paradicsomos hátszín | 37 |
Fokhagymás harcsafilé | 40 |
Sárkánymuflon | 42 |
Székelygulyás | 44 |
Túrófánk banánkrémmel | 46 |
Makói hagymaleves | 48 |
Velős rétes | 50 |
Sajtos vitaminsaláta | 53 |
Pulykamell Messalina módra | 54 |
Bélszín Dover-mártással | 56 |
Káposztás csülök | 58 |
Kecsege gombamártással | 61 |
Gesztenyével töltött fácán | 62 |
Székely csalamádé | 65 |
Narancs-csók | 66 |
Zöldséges burgonyaleves | 69 |
Hideg libamáj | 70 |
Majonézes céklasaláta | 72 |
Libacomb almás káposztával | 74 |
Töltött karaj | 76 |
Vadkacsa birsalmával | 79 |
Egészben sült süllő | 80 |
Zalai rák | 82 |
Palacsinta gyümölcskrémmel | 84 |
Gombaleves a nagymamától | 86 |
Gombán sült fürjtojás | 88 |
Feketeretek saláta | 90 |
Tormás csirke | 92 |
Sertésborda márványsajttal | 94 |
Esterházy őzcomb | 96 |
Dorozsmai pontyderék | 99 |
Pisztráng muszlinmártással | 100 |
Gyümölcssaláta citromhabbal | 102 |