kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | "Pro-Team" Nonprofit Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 111 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 23 cm |
ISBN: | 978-963-993-690-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Sertéspecsenyék | |
Almás-sajtos sertésszelet | 8 |
Almás sült lapocka | 18 |
Bőrös malackaraj naranccsal | 23 |
Brassói aprópecsenye | 11 |
Cigánypecsenye | 20 |
Citromos sertéssült | 13 |
Datolyás karaj | 24 |
Debreceni tokány | 5 |
Gombás tokány | 8 |
Gombával töltött dagadó | 27 |
Gyulai szelet | 7 |
Gyümölcsös szelet | 9 |
Hawaii szelet | 20 |
Ínyenc sertésborda | 14 |
Karaj ínyenc töltelékkel, mártással | 26 |
Kolbászos-káposztás flekken | 19 |
Köményes sült oldalas | 16 |
Malacsült egyben | 28 |
Mátrai borzas pecsenye | 24 |
Matrózcsemege | 14 |
Mézes csülök | 10 |
Mustáros flekken | 13 |
Nyárson sült göngyölt hús | 21 |
Oldalas házilag készített barbecue-val | 17 |
Pácolt oldalas grillen | 25 |
Paprikakrémes szelet | 29 |
Pikáns sertésszelet | 15 |
Részeges sertésszelet | 12 |
Roston sült oldalas pikáns páccal | 22 |
Sertéscsülök sült burgonyával, póréval | 6 |
Sertésszelet fűszeres mártással | 25 |
Sertésszelet jóasszony módra | 22 |
Sertésszelet újhagymával | 106 |
Sertésszűz egészben sütve | 7 |
Sörben sült csülök | 19 |
Szilvával göngyölt karaj | 11 |
Szűzpecsenye rokforttal | 26 |
Uborkás sertésszelet | 5 |
Zöldséges sertésborda | 29 |
Pecsenyék marhahúsból | |
Baconös tekercs | 31 |
Bakonyi pecsenye | 43 |
Borsos marhasült | 42 |
Citromos marhaszelet | 39 |
Csípős pecsenye | 31 |
Gombás bélszín | 41 |
Gombás marhasült | 32 |
Göngyölt marhaszelet | 36 |
Hagymás rostélyos | 32 |
Lecsós hús | 38 |
Marhafelsál-pecsenye | 45 |
Mediterrán borjúsült | 33 |
Pikáns sült marhatekercs | 34 |
Provence-i pecsenye | 40 |
Rokfortos borjúszűzérmék | 35 |
Ropogós borjúbélszín | 34 |
Sajtos borjúkaraj | 42 |
Sörben párolt marhaszelet | 38 |
Töltött borjúszegy | 44 |
Tűzdelt bélszín | 41 |
Velővel töltött rostélyos | 37 |
Zöldséges rostélyos | 37 |
Báránysültek | |
Báránysült kakukkfűvel, borral | 48 |
Ropogós báránypecsenye | 49 |
Rozmaringos-mézes bárány | 47 |
Sült báránycomb | 48 |
Tűzdelt báránypecsenye | 47 |
Pecsenyék szárnyasokból | |
Alföldi csirke | 71 |
Almás töltött csirke | 54 |
Ananászos csirke | 61 |
Aprópecsenye | 70 |
Aszalt gyümölcsös csirke csokoládéval | 77 |
Banános kacsa | 76 |
Bolognai tésztával töltött csirke | 51 |
Boros libalakoma | 57 |
Boros pulykacomb | 64 |
Burgonya húskabátban petrezselyemmártással | 89 |
Cukkinis aprópecsenye | 78 |
Csirke diós-tejszínes mártással | 69 |
Csirke kaprival | 68 |
Csirkemell szőlővel | 73 |
Csirkemell tökmagos bundában | 79 |
Csirkepecsenye | 80 |
Csirke sonkával | 58 |
Csirkeszárny pikáns mártásban | 83 |
Édes-savanyú csirke | 56 |
Fokhagymás libamell | 82 |
Fűszeres csirke | 62 |
Fűszeres kacsamell | 85 |
Gesztenyével töltött pulyka | 82 |
Gombás sült csirke | 72 |
Görögös csirke | 52 |
Grillezett csirkecombok | 88 |
Gyömbéres csirkeszárny | 75 |
Gyümölcsös-diós kacsa | 56 |
Joghurtos csirkecomb | 87 |
Kacsamell boros citrommártásban | 65 |
Kacsa narancsmártásban | 55 |
Kacsasült gesztenyés káposztával | 51 |
Márványsajtos libacomb | 59 |
Mentás csirkemell gyümölcsökkel | 80 |
Mézes-diós csirke | 75 |
Mézes-szezámos pulyka | 58 |
Paprikás pecsenye | 76 |
Paradicsomos pulykamell | 84 |
Parasztcsirke fóliában sütve | 52 |
Pezsgős pulyka | 55 |
Porhanyós pulykamell | 72 |
Pulykamell debrecenivel | 81 |
Pulykamell olívával | 67 |
Ragyogó gyümölcsös csirke | 66 |
Rakott sajtos csirkemell | 79 |
Ropogós liba narancsmártásban | 64 |
Spenóttal töltött pulykamell | 85 |
Sült csirke snidlingmártással | 63 |
Szalonnás-tejfölös pulykasült | 74 |
Tarhonyás libamell | 87 |
Töltött csirke olaszosan | 68 |
Töltött csirke sörrel locsolva | 62 |
Töltött kacsamell | 67 |
Tűzdelt pulykamell | 60 |
Tüzes csirke | 71 |
Ünnepi kacsasült | 61 |
Zöldfűszeres pulykasült | 53 |
Zöldséges kakaspecsenye | 60 |
Zöldséges szelet túróval | 88 |
Zöldséggel töltött csirke | 86 |
Vadas lakomák | |
Fácánsült alföldi módon | 96 |
Fogoly pezsgős krémmártásban | 93 |
Ínyenc fácánpecsenye | 95 |
Koronás szarvas-vesepecsenye | 92 |
Májjal töltött szalonka | 96 |
Meggyes-diós őzhús | 92 |
Nyúlcomb barackkal | 95 |
Őzborda fácánmájjal | 94 |
Szarvasgerinc aszalt szilvával | 97 |
Szilvás-almás vaddisznósült | 91 |
Tűzdelt őzcomb | 94 |
Vadak pácolása | 91 |
Halételek | |
Afrikai harcsa fehérborban | 106 |
Citromos fogasszelet | 102 |
Csípős paprikakrémes sült hal | 99 |
Gombás-köményes hal | 99 |
Lazacfilé pórés tésztaágyon | 101 |
Lazac kapormártással | 107 |
Nyárson sütött pisztráng | 108 |
Petrezselymes sült ponty | 100 |
Pisztráng mandulával sütve | 109 |
Pontyfilé fokhagymás parajjal | 102 |
Rácponty | 105 |
Rostélyon sütött angolna | 108 |
Sült haltekercs | 100 |
Sült ponty finom mártással | 104 |
Szezámos lazacsült | 103 |
Vegyes halszeletek boros mártással | 104 |
Vörösboros sajtos ponty | 107 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.