1.066.455

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gemüse- und obstdauerwaren (konserven) II. (töredék)

A tartós zöldség- és gyümölcsáruk (konzervek) II. - Eine Beschreibung nach wirtschaftlichen, chemischtechnologischen, nahrungsmittelrechtlichen und hygienischen Gesichtspunkten/Gazdasági, kémia-technológiai, élelmiszertörvényi és higiéniai szempontok

Szerkesztő
Lipcse
Kiadó: Akademische Verlagsgesellschaft M. B. H.
Kiadás helye: Lipcse
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 213 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Töredék kötet.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: A konzerválás jellege és jelentősége; Tartós zöldségek; Általánosan; Nyersanyagok; Összetétel és tápérték; Technikai kivitelezés; A tartós zöldségek vizsgálata; Az általános összetevők vizsgálata; A szárított zöldség előállítása; A dobozos zöldség előállítása; A besózás módja; A tartós zöldséget előállító gyárak melléktermékei; A cin visszanyerése a konzervdobozokból; Tartós gyümölcsáruk; Alapanyagok és a tartós gyümölcs ipara; A gyümölcsfajták és előfordulásuk; A gyümölcsök összetevői; stb.
Szószedettel és névjegyzékkel.

Tartalom

tudomány, élelmiszer, technológia, tárolás, tartósítás, biológia, kémia, gazdaság
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem