1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015

384 étterem, 561 szálloda, 153 borászat, 451 bor/Tesztek, értékelések

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: ENFYS Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 508 oldal
Sorozatcím: Gault&Millau étteremkalauz Magyarország
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ma országszerte több a jó szívvel ajánlható étterem, mint egy évvel korábban: 105 konyha kapott 11 vagy annál magasabb pontszámot - szemben a tavalyi 93-mal. És több az olyan konyha is, amely nem... Tovább

Előszó

Ma országszerte több a jó szívvel ajánlható étterem, mint egy évvel korábban: 105 konyha kapott 11 vagy annál magasabb pontszámot - szemben a tavalyi 93-mal. És több az olyan konyha is, amely nem éri el ugyan a 11 pontot, de legalább egy kiemelkedő specialitást tart, megbízható, tisztes színvonalon - legyen az bár egy jó leves, egy birkapörkölt, vagy egy hamburger.
2014-ben a 3 sapkások körében (17 pont) nem volt változás, de a 2 sapkások köre (15-16 pont) ismét csak bővült: ebbe a mezőnybe került az újranyílt Bábel és Lou Lou, látványosan tört be újra az élvonalba az Olimpia.
Az a fajta minőségi regionalitás, amit az osztrákok a Genussregionen program keretében valósítanak meg, nálunk még csak pozitív jövőkép. Ezzel együtt már megjelentek és megerősödtek olyan vidéki éttermek, ahol tudatosan törekszenek arra, hogy a jó alapanyagot a lehető legszűkebb régióból szerezzék be, ami ma még nagyon nehéz. Vissza

Fülszöveg

A világ egyik legrangosabb nemzetközi kalauza 2012-ben először Magyarországon! 328 tesztelt étterem, 107 értékelt borászat, 407 értékelt szálloda, 9 turisztikai régió
Csárdák, kisvendéglők, csúcséttermek, klasszikus és kreatív konyhák, kézműves sörfőzdék, romkocsmák, fesztiválprogramok, turisztikai célpontok.

Tartalom

BEVEZETŐ 7
AZ ÉV LEGJOBBJAI 8
ARANYSZALAG MINŐSÉG TANÚSÍTVÁNY E 10
GAULT&MILLAU AZ INTERNETEN 12
ÉTTERMEK 13
SZÁLLODÁK 233
BORÁSZATOK 401
SÖRÖZŐHELYZET 491
NÉVMUTATÓ 496-508
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015 Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015
Állapot:
2.340 Ft
1.170 ,-Ft 50
9 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015 Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015 Gault&Millau étteremkalauz Magyarország 2015
Állapot:
2.340 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba