1.060.361

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gasztronómia II.

Cukrászat - Teasütemények és segédanyagok terminológiája. A fagylalt előállitásának és forgalmazásának szabályai.


Kiadó: HungarHotels Vendéglátó és Szálloda Üzemeltetési Osztály
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 70 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A HungarHotels gasztronómia 82/1-es kiadványa a cukrászati félkésztermékek és adalékanyagok ismertetését tartalmazta, a mostani II-es füzetben az édes és sós teasütemények terminológiáját, valamint... Tovább

Előszó

A HungarHotels gasztronómia 82/1-es kiadványa a cukrászati félkésztermékek és adalékanyagok ismertetését tartalmazta, a mostani II-es füzetben az édes és sós teasütemények terminológiáját, valamint a fagylaltgyártással kapcsolatos legújabb és legfontosabb tudnivalókat adjuk közre. A cukrászati terminológia, mint hivatalos állásfoglalás egyértelművé teszi az egyes sütemények gyártásához felhasználandó anyagokat, de nem az anyagmennyiségeket sorolja fel, csak meghatározza a gyártáshoz szükséges alapanyagokat és azok felhasználási módjait. A terminológia segíti a fiatal szakmunkásokat is tanulmányaikban és alkalmazásával megelőzhetők a szakmai nézetkülönbségek, mert vitás esetekben döntő a hivatalos meghatározás, illetve a legfontosabb elnevezések egységes értelmezése.

Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem