1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer-alapismeretek - CD-vel

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 188 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-337-079-7
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal és ábrákkal. CD-ROM-melléklettel. Tankönyvi szám: KP-2337.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


V.s
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra, a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Ezt a célt szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és gazdag, szemléletes képanyag.
A TARTALOMBÓL
Az élelmiszerek alkotórészei Mikrobiológiai és tartósítási ismeretek Az élelmiszerek és ételek minőségének megőrzését biztosító törvények
és előírások, HACCP
A tankönyvet a következő szakképesítésekhez ajánljuk:... Tovább

Fülszöveg


V.s
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra, a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Ezt a célt szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és gazdag, szemléletes képanyag.
A TARTALOMBÓL
Az élelmiszerek alkotórészei Mikrobiológiai és tartósítási ismeretek Az élelmiszerek és ételek minőségének megőrzését biztosító törvények
és előírások, HACCP
A tankönyvet a következő szakképesítésekhez ajánljuk:
szakács, cukrász, pincér, vendéglős, vendéglátó eladó, panziós-falusi vendéglátó, vendéglátás-szervező vendéglős
tA hozzárendelt szakmai követelménymodulok és tananyagegységek a könyv 2. oldalán találhatók. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Galambosné Goldfinger Erzsébet

Galambosné Goldfinger Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Galambosné Goldfinger Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem