Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott papírkötés |
Oldalszám: | 341 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | A címlapot Rudas Klára tervezte. 43 fekete-fehér ábrával illusztrált. |
A cukrászipar története | 5 |
Táplálkozástan | 7 |
Üzemi ismeretek | 14 |
A cukrászipar nyers- és járulékosanyagai | 48 |
Cukortartalmú nyersanyagok | 48 |
Lisztek és keményítők | 62 |
Magvak | 79 |
Zsiradékok | 82 |
Tej, tejkészítmények és tejtermékek | 99 |
Tojás és tojáspor | 107 |
Tartósított gyümölcsök | 124 |
Szesz és szeszesitalok | 128 |
Fűszerek | 132 |
Zamatosító anyagok | 133 |
Savanyítók, invertálók | 137 |
Sütőélesztő | 139 |
Sütőporok | 140 |
Tartósítószerek | 144 |
Egyéb járulékos anyagok | 144 |
Cukrászipari készítmények gyártástechnológiája | 146 |
Tésztakészítés | 156 |
Sütés | 170 |
Kikészítés | 172 |
Töltelékek | 208 |
Kikészített sütemények | 220 |
Cukorkészítmények | 238 |
Cukrozott gyümölcs készítése | 247 |
Ostyakészítés | 256 |
Gumicukorkák | 260 |
Kekszgyártás | 261 |
Mézes tészták készítése | 266 |
Fagylaltgyártás | 269 |
Díszítések | 286 |
Keleti édességek | 294 |
Édesipari diabetikus készítmények | 297 |
Zselé készítése | 300 |
Üzemi higiéne | 303 |
Munkásvédelmi óvórendszabályok | 311 |
A cukrászsütemények minősége | 317 |
A sütemények forgalombahozatala | 334 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.