A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Cukrászipari technológia

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 341 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlapot Rudas Klára tervezte. 43 fekete-fehér ábrával illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A cukrászipar története5
Táplálkozástan7
Üzemi ismeretek14
A cukrászipar nyers- és járulékosanyagai48
Cukortartalmú nyersanyagok48
Lisztek és keményítők62
Magvak 79
Zsiradékok 82
Tej, tejkészítmények és tejtermékek 99
Tojás és tojáspor 107
Tartósított gyümölcsök 124
Szesz és szeszesitalok 128
Fűszerek132
Zamatosító anyagok133
Savanyítók, invertálók137
Sütőélesztő139
Sütőporok140
Tartósítószerek144
Egyéb járulékos anyagok144
Cukrászipari készítmények gyártástechnológiája146
Tésztakészítés156
Sütés170
Kikészítés172
Töltelékek208
Kikészített sütemények220
Cukorkészítmények238
Cukrozott gyümölcs készítése247
Ostyakészítés256
Gumicukorkák260
Kekszgyártás261
Mézes tészták készítése266
Fagylaltgyártás269
Díszítések286
Keleti édességek294
Édesipari diabetikus készítmények297
Zselé készítése300
Üzemi higiéne303
Munkásvédelmi óvórendszabályok311
A cukrászsütemények minősége317
A sütemények forgalombahozatala334
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem