kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 109 oldal |
Sorozatcím: | Szíveslátás=Vendéglátás |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 12 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Tárgymutató az ételreceptekhez | 6 |
Előszó | 9 |
Bevezető | 12 |
Alapvető tudnivalók a kímélő étrendről | 15 |
Mit szabad és mit nem szabad fogyasztani a kímélő étrendben? | 20 |
A kímélő ételek készítésénél alkalmazható eljárások | 26 |
A nyersanyagok kiválasztása | 27 |
Előkészítés | 27 |
Az ételkészítés alapműveletei | 28 |
Egyéb ételkészítési műveletek | 29 |
Tálalás | 34 |
Kímélő étrend-ajánlatok | 36 |
Receptek és technológiai leírások a kímélő ételekhez | 39 |
Útmutató | 39 |
Levesek | 41 |
Húsételek | 52 |
Húspótlók | 64 |
Főzelékek, köretek, mártások | 68 |
Saláták | 80 |
Tészták, édességek, gyümölcsös készítmények | 84 |
A tápanyagtáblázat használatának ismertetése | 95 |
Táblázatok | 98 |
Hazai élelmianyagok tápanyagtartalma | 98 |
Élelmianyagok rosttartalma | 105 |
10-20 g fehérjét tartalmazó élelmianyagok és élelmiszerek | 107 |
A gyakrabban használt nyersanyagok eszközökkel történő mérése | 108 |
Különféle tevékenységek energia-(kalória-) szükséglete | 109 |
Irodalomjegyzék | 110 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.