kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Food Time Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-9394-40-8 |
Amit a fűszerekről tudni kell | 3 |
A fűszerezés öröme | 3 |
Egy kis fűszertörténelem | 4 |
A fűszerekről általában | 6 |
A fűszerek vásárlása, tárolása és előkészítése | 8 |
A fűszerek helyes adagolása és elkészítése | 10 |
Étel-, italfűszereink részletes ismertetése | 12 |
Fűszernövények házi tartósítása | 46 |
Szárítás | 48 |
Sózás | 49 |
Savanyítás | 52 |
Hűtés, fagyasztás | 53 |
Fűszerkeverékek | 54 |
Legyünk óvatosak a főzéssel | 55 |
Diétás fűszerezési tanácsok | 60 |
Fűszerkalauz | 64 |
Mihez-mit? | 64 |
Mit-mihez? | 70 |
Hasznos konyhai tanácsok | 76 |