1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Függelék a Felszolgálási ismeretek 2. tankönyvhöz

A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az itt szereplő ételek kiegészítésül szolgálnak a tankönyv anyagához.
A csoportosítás a törzsanyagot követi, a csoporton belül az egyes ételek ábécérendben követik egymást.

Tartalom

Levesek5
Erőlevesek5
Egyszerű sűrített levesek7
Áttört vag pürélevesek7
Krémlevesek8
Gyümölcslevesek9
Különleges vagy összetett levesek10
Főzelékek és zöldség köretek12
Egyéb köretek18
Salátaöntetek19
Saláták20
Mártások21
Hideg előételek24
Melge előételek28
Halból és rákból készíthető hideg ételek34
Halból és egyéb hideg vérű állatokból készíthető meleg ételek35
Borjúhúsból készíthető ételek39
Marhahúsból készíthető ételek42
Sertéshúsból készíthető ételek48
Bárány- és ürühúsból készíthető ételek51
Háziszárnyasokból készíthető ételek54
Vadhúsokból és vadszárnyasokból készíthető ételek57
Utóételek60
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Függelék a Felszolgálási ismeretek 2. tankönyvhöz Függelék a Felszolgálási ismeretek 2. tankönyvhöz Függelék a Felszolgálási ismeretek 2. tankönyvhöz

A borító enyhén kopott, elszíneződött.

Állapot:
930 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba