A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lehrbuch für Kellner und Gaststättenfacharbeiter 1.

Pincérek és vendéglátóipari szakmunkások tankönyve 1. - Theorie und Praxis des Servierens/A felszolgálás elmélete és gyakorlata

Szerző
Lektor
Fotózta
Lipcse
Kiadó: VEB Fachbuchverlag
Kiadás helye: Lipcse
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 167 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az alábbi könyv mindenek előtt a ki- és felszolgálás egyedi formáival foglalkozik, kiszélesítve a pincérek és a vendéglátóipari szakmunkások szakmai ismereteit az összes kiszolgáló rendszerre, hogy az igényeknek megfelelő ellátás a vendéglátóiparon keresztül egy magasabb rugalmasságot biztosítson a kínálat és kiszolgálás formáiban.
A tankönyv a hivatásgyakorlás jövőbeli kívánalmai figyelembevételével dolgozza ki és adja át a tanulónak mindazokat az ismereteket, amelyeket a gyakorlati munka során tőle elvárnak, és bemutatja, szakmailag hogyan kell helyesen felszolgálni.

Tartalom

tankönyv, vendéglátás, pincér, felszolgálás, kiszolgálás, szakmai ismeretek, szervírozás
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem