1.056.336

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

French regional cooking

Hagyományos francia konyha

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Fotózta
Secaucus
Kiadó: Chartwell Books Inc.
Kiadás helye: Secaucus
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN: 0-89009-977-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált könyv.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a receptgyűjtemény a hagyományos francia konyha világába vezet el minket. Olyan ételeket válogattak ki a szerzők, melyek jellemzőek a francia konyhára egészében, vagy Franciaország egy bizonyos... Tovább

Előszó

Ez a receptgyűjtemény a hagyományos francia konyha világába vezet el minket. Olyan ételeket válogattak ki a szerzők, melyek jellemzőek a francia konyhára egészében, vagy Franciaország egy bizonyos területén. Az ételek elkészítésének leírása egyszerű és követhető, és sok színes fotóval illusztrált. Fácánt, kagylót, fokhagymás sertést, zöldséges rántottát, és egyéb francia ínyencfogásokat főzhetünk a könyv segítségével. Vissza

Tartalom

(konyhaművészet, regionális ételek, specialitások, Franciaország, hagyomány, tradíció)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem