ií ^ í 'í ! ! ' 1 ' i . : ' . ' ^áádááJd
Le pet
papi
livre de
Otes et bricks
Siirprise et saveur garapîies!
Sur chaque assiette, une papillote que l'on ouvre avec délicatesse Il s'en échappe des parfums subtils: que va-t-on y découvrir? C'est a chaque fois une nouvelle surprise ! Sucrées, salées, en papier sulfurisé, aluminium, feuilles de brick ou filo, les papillotes permettent de faire cuire les aliments en un temps record tout en conservant leur saveur. Et vous pourrez profiter de la compagnie de vos amis car, pretes a l'avance, elles n'auront plus qu'a etre passées au four.
0@ recettes puiir profiter pleinement de votre soirée! Papillotes de saumon a l'oseille, bonbons de saumon et crevettes a la coriandre, cônes au chevre frais et noix, papillotes d'aiguillettes de canard aux peches, craquants aux pommes caramélisées, croustillants aux fruits, aumônieres de pomme au chocolat, les papillotes peuvent se cuisiner en entrée, plat ou dessert!
Frédéric Berqué est...
Tovább
Fülszöveg
ií ^ í 'í ! ! ' 1 ' i . : ' . ' ^áádááJd
Le pet
papi
livre de
Otes et bricks
Siirprise et saveur garapîies!
Sur chaque assiette, une papillote que l'on ouvre avec délicatesse Il s'en échappe des parfums subtils: que va-t-on y découvrir? C'est a chaque fois une nouvelle surprise ! Sucrées, salées, en papier sulfurisé, aluminium, feuilles de brick ou filo, les papillotes permettent de faire cuire les aliments en un temps record tout en conservant leur saveur. Et vous pourrez profiter de la compagnie de vos amis car, pretes a l'avance, elles n'auront plus qu'a etre passées au four.
0@ recettes puiir profiter pleinement de votre soirée! Papillotes de saumon a l'oseille, bonbons de saumon et crevettes a la coriandre, cônes au chevre frais et noix, papillotes d'aiguillettes de canard aux peches, craquants aux pommes caramélisées, croustillants aux fruits, aumônieres de pomme au chocolat, les papillotes peuvent se cuisiner en entrée, plat ou dessert!
Frédéric Berqué est professeur de cuisine au lycée hôtelier de Nancy, et auteur de nombreux ouvrages de cuisine.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-30-475-8159
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.