1.063.454

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gasztronómia a Kvarner régióban

A legkiválóbb ételek és italok

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Opatija
Kiadó: Kvarner Régió Idegenforgalmi Közösség
Kiadás helye: Opatija
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A horvát konyha ízletes, gazdag és változatos. Fazekában benne fő minden horvát különlegesség: a tenger és a partok bősége, a karszt és a hátország szegénysége, a hegyvidék vadsága, a síkvidékek... Tovább

Előszó

A horvát konyha ízletes, gazdag és változatos. Fazekában benne fő minden horvát különlegesség: a tenger és a partok bősége, a karszt és a hátország szegénysége, a hegyvidék vadsága, a síkvidékek szelídsége...
Különfélék a tájak, befolyások és körülmények, szokások és hagyományok; ezeknek a különbségeknek pedig logikus következményeként jelennek meg az eltérően megterített asztalok, a változatos ételek és azok elkészítésének módja az egyes horvát vidékeken illetve tájegységeken. Vissza

Franko Lukez

Franko Lukez műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Franko Lukez könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem