Kiadó: | Officina Nova Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 63 oldal |
Sorozatcím: | Nova szakácskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 22 cm |
ISBN: | 963-477-048-7 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Bevezető | 6 |
A befőzés legfontosabb szakaszai | 8 |
Május-június | 10 |
Spárga sós lében | 12 |
Bodzaszörp | 13 |
Fűszeres rebarbaradzsem | 13 |
Rebarbaravelő cukorbetegeknek | 13 |
Egresdzsem | 13 |
Egressajt | 14 |
Rostos eperszörp | 14 |
Nyers eperdzsem | 14 |
Citromos eper cukorban | 15 |
Konyakos eper nyersen | 15 |
Eperdzsem | 16 |
Vörösboros málnaszörp | 16 |
Egyszerű málnaszörp | 16 |
Tutti-frutti likőr | 16 |
Málnazselé | 17 |
Július-augusztus | 18 |
Ecetes cseresznye Frank módra | 20 |
Cseresznyebefőtt cukorbetegeknek | 21 |
Meggybefőtt diétázóknak | 21 |
Szódavizes meggy | 21 |
Mustáros meggy | 21 |
Meggyivólé cukor nélkül | 22 |
Konyakos meggy | 22 |
Magozott rumos meggy | 23 |
Rumosmeggy-dzsem | 23 |
Vörösboros meggy | 23 |
Ribiszkeszörp | 23 |
Savanyú ribiszke | 24 |
Ribiszkekocsonya nyersen | 24 |
Kajszibarackdzsem | 25 |
Sárgabarackdzsem cukor nélkül | 25 |
Sárgabarackbefőtt cukor és lé nélkül | 26 |
Baracklikőr | 26 |
Őszibarackbefőtt | 27 |
Cukrozott őszibarack | 28 |
Őszibarackdzsem | 28 |
Savanyú őszibarack | 28 |
Rostos őszibarack-ivólé | 28 |
Rumos sárgadinnye | 29 |
Ecetes sárgadinnye | 29 |
Cukrozott zöld dió | 30 |
Zölddió-befőtt | 30 |
Mézes diópálinka | 31 |
Zöld mandula cukorban | 31 |
Töklekvár | 31 |
Ananászos töklekvár | 32 |
Tormás-kapros patisszon | 33 |
Patisszoncsalamádé | 33 |
Tárkonyos gyöngyhagyma | 34 |
Apró csemegeuborka | 34 |
Nyers ringló | 35 |
Uborkasaláta | 35 |
Kovászos uborka szőlővel | 36 |
Zöldbab pikáns lében | 36 |
Pácolt fokhagyma | 37 |
Savanyú görögdinnye | 38 |
Cukrozott görögdinnyehéj | 38 |
Narancsos karottadzsem | 39 |
Szeptember-október | 40 |
Szegfűkörte cukorban | 42 |
Muskotályos körtelekvár | 42 |
Paradicsom-ivólé | 42 |
Nyers paradicsom egészben | 42 |
Paradicsomdzsem | 43 |
Ketchup | 44 |
Lecsó | 44 |
Csípős lecsópüré | 45 |
Paradicsompaprika ecetben | 45 |
Marinált paradicsompaprika | 45 |
Paradicsomos ételízesítő | 45 |
Szerb ételízesítő (ajvar) | 45 |
Tölteni való zöldpaprika | 46 |
Káposztával töltött paradicsompaprika | 46 |
Rumos szilva befőtt | 46 |
Fahéjas nyers szilva | 47 |
Ecetes szilva | 47 |
Szilvalekvár | 47 |
Csalamádé | 48 |
Vegyes gyümölcsíz | 49 |
Gyümölcsleves | 49 |
Süteménytöltelék almából | 49 |
Mustos almabefőtt | 49 |
Boros-ecetes alma | 49 |
Szőlő cukorban | 50 |
Szőlőbefőtt | 50 |
Szőlőlekvár | 51 |
Édes must konzerválva | 51 |
Kukoricasaláta | 51 |
Főtt zöldparadicsomsaláta | 52 |
Karfiol ecetben | 52 |
Kapros gombasaláta | 52 |
Cukrozott gyümölcs | 53 |
November-december | 54 |
Mézes mandula | 56 |
Birsalmabefőtt | 57 |
Birsalmasajt | 58 |
Narancshéjbefőtt | 58 |
Narancshéjszörp | 58 |
Narancsdzsem | 59 |
Angol narancslikőr | 59 |
Citromdzsem | 60 |
Mandarinlekvár | 60 |
Déligyümölcs-saláta | 60 |
Nyers csipkebogyólekvár | 60 |
Naspolyalekvár | 60 |
Gesztenyebefőtt | 61 |
Céklasaláta | 61 |
A könyv tartalma A-tól Z-ig | 62 |
Miből mit készíthetünk? | 62 |
Befőttek | 63 |
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak | 63 |
Csemegék | 63 |
Dzsemek, lekvárok | 63 |
Ételízesítők | 63 |
Italok | 63 |
Savanyúságok és zöldségek | 63 |
Süteménytöltelékek | 63 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.