1.061.471

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házi befőzés

Ismert és különleges lekvárok, dzsemek, befőttek, gyümölcssajtok, savanyúságok

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Officina Nova Könyv- és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: Nova Szakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 963-7836-94-2
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető6
A befőzés legfontosabb szakaszai8
Május-június10
Spárga sós lében12
Bodzaszörp13
Fűszeres rebarbaradzsem13
Rebarbaravelő cukorbetegeknek13
Egresdzsem13
Egressajt14
Rostos eperszörp14
Nyers eperdzsem14
Citromos eper cukorban15
Konyakos eper nyersen15
Eperdzsem16
Vörösboros málnaszörp16
Egyszerű málnaszörp16
Tutti-frutti likőr16
Málnazselé17
Július-augusztus18
Ecetes cseresznye Frank módra20
Cseresznyebefőtt cukorbetegeknek21
Meggybefőtt diétázóknak21
Szódavizes meggy21
Mustáros meggy21
Meggyivólé cukor nélkül22
Konyakos meggy22
Magozott rumos meggy23
Rumosmeggy-dzsem23
Vörösboros meggy23
Ribiszkeszörp23
Savanyú ribiszke24
Ribiszkekocsonya nyersen24
Kajszibarackdzsem25
Sárgabarackdzsem cukor nélkül25
Sárgabarackbefőtt cukor és lé nélkül26
Baracklikőr26
Őszibarackbefőtt27
Cukrozott őszibarack28
Őszibarackdzsem28
Savanyú őszibarack28
Rostos őszibarack-ivólé28
Rumos sárgadinnye29
Ecetes sárgadinnye29
Cukrozott zöld dió30
Zölddió-befőtt30
Mézes diópálinka31
Zöld mandula cukorban31
Töklekvár31
Ananászos töklekvár32
Tormás-kapros patisszon33
Patisszoncsalamádé33
Tárkonyos gyöngyhagyma34
Apró csemegeuborka34
Nyers ringló35
Uborkasaláta35
Kovászos uborka szőlővel36
Zöldbab pikáns lében36
Pácolt fokhagyma37
Savanyú görögdinnye38
Cukrozott görögdinnyehéj38
Narancsos karottadzsem39
Szeptember-október40
Szegfűkörte cukorban42
Muskotályos körtelekvár42
Paradicsom-ivólé42
Nyers paradicsom egészben42
Paradicsomdzsem43
Ketchup44
Lecsó44
Csípős lecsópüré45
Paradicsompaprika ecetben45
Marinált paradicsompaprika45
Paradicsomos ételízesítő45
Szerb ételízesítő (ajvar)45
Tölteni való zöldpaprika46
Káposztával töltött paradicsompaprika46
Rumos szilva befőtt46
Fahéjas nyers szilva47
Ecetes szilva47
Szilvalekvár47
Csalamádé48
Vegyes gyümölcsíz49
Gyümölcsleves49
Süteménytöltelék almából49
Mustos almabefőtt49
Boros-ecetes alma49
Szőlő cukorban50
Szőlőbefőtt50
Szőlőlekvár51
Édes must konzerválva51
Kukoricasaláta51
Főtt zöldparadicsomsaláta52
Karfiol ecetben52
Kapros gombasaláta52
Cukrozott gyümölcs53
November-december54
Mézes mandula56
Birsalmabefőtt57
Birsalmasajt58
Narancshéjbefőtt58
Narancshéjszörp58
Narancsdzsem59
Angol narancslikőr59
Citromdzsem60
Mandarinlekvár60
Déligyümölcs-saláta60
Nyers csipkebogyólekvár60
Naspolyalekvár60
Gesztenyebefőtt61
Céklasaláta61
A könyv tartalma A-tól Z-ig62
Miből mit készíthetünk?62
Befőttek 63
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak63
Csemegék63
Dzsemek, lekvárok63
Ételízesítők63
Italok63
Savanyúságok és zöldségek63
Süteménytöltelékek63

Frank Júlia

Frank Júlia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frank Júlia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem