1.066.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pasta Modern

New & Inspired Recipes from Italy

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
New York
Kiadó: Stewart, Tabori & Chang
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 24 cm
ISBN: 978-1-61769-062-4
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Here in the States, we imagine an Italy populated by black-clad grandmas, patiently stirring enormouspots oftomato sauce for Sunday's family dinner. But today's Italy is a different scene: vibrant, ever-changing., and movingforward." -FROM THE INTRODUCTION In Pasta Modern, Italian food authority Francine Segan challenges the notion that pasta must be traditional. In this beautifully photographed cookbook, Segan details the hottest, newest, and most unusual pasta dishes from Italy's food bloggers, home cooks, artisan pasta makers, and vanguard chefs. The one hundred distinctive pasta recipes, including many vegan and vegetarian dishes, rangé from simple and elegant (Pasta with Caramelized Oranges) to more complex (Neapolitan Carnevale Lasagna) to cutting-edge (Pasta Sushi). Chapters on Savory Chocolate & Coffee, Fruit, and Pasta for Dessert will astonish, as will somé of the more unusual pasta pairings, featuring eel, horseradish, or licorice. Tips and anecdotes culled from Segan's... Tovább

Fülszöveg

"Here in the States, we imagine an Italy populated by black-clad grandmas, patiently stirring enormouspots oftomato sauce for Sunday's family dinner. But today's Italy is a different scene: vibrant, ever-changing., and movingforward." -FROM THE INTRODUCTION In Pasta Modern, Italian food authority Francine Segan challenges the notion that pasta must be traditional. In this beautifully photographed cookbook, Segan details the hottest, newest, and most unusual pasta dishes from Italy's food bloggers, home cooks, artisan pasta makers, and vanguard chefs. The one hundred distinctive pasta recipes, including many vegan and vegetarian dishes, rangé from simple and elegant (Pasta with Caramelized Oranges) to more complex (Neapolitan Carnevale Lasagna) to cutting-edge (Pasta Sushi). Chapters on Savory Chocolate & Coffee, Fruit, and Pasta for Dessert will astonish, as will somé of the more unusual pasta pairings, featuring eel, horseradish, or licorice. Tips and anecdotes culled from Segan's extensive Italian travels, easy-to-follow directions, and a glossary of more than fifty extraordinary dried pastas will revive any pasta lover's repertoire. For contemporary, authentic Italian pasta, Pasta Modern is the new go-to guide. Vissza

Tartalom


Vissza

Francine Segan

Francine Segan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Francine Segan könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem