1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Francia-Magyar/Magyar-Francia gasztronómiai szótár

Szerkesztő
Szeged
Kiadó: Grimm Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 181 oldal
Sorozatcím: Szakmai szókincs
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-7460-56-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


* Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
* Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs-
és zöldségfajták, ételek és italok stb.
* Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendég-látóípari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során
I
szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Francia-Magyar/Magyar-Francia gasztronómiai szótár Francia-Magyar/Magyar-Francia gasztronómiai szótár

A lapélek foltosak.

Állapot:
2.740 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba