1.059.328

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Francia konyha

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-06-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag minden alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyencekhez méltó fogásokat.
FRANCIA KONYHA
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan változatos a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a mediterrán ízekig megtalálható benne szinte minden. Ebben a kis kötetben ínycsiklandó regionális ételeket talál, amilyen például a languedoci sólet, a burgundiai marhasült, a nizzai saláta vagy a kiadós elzászi savanyú káposzta. A legfinomabb édességek tarka választéka teszi teljessé a kulináris utazást Franciaországban.

Tartalom

4 Bouillabaisse
6 Nizzai saláta
8 Feketekagyló hagymamártásban
10 Quiche lorraine
12 Csukagombócok rákmártásban
14 Párizsi gnocchi
16 Provence-i kagyló
18 Párolt marhahús olajbogyóval
20 Narancsos kacsamell
22 Normandiai nyelvhal
24 Provence-i zöldséges torta
26 Lyoni kolbász burgonyasalátával
28 Normandiai halegytál
30 Bordeaux-i rostélyos
32 Flamand karaj
34 Rizlingben főtt pisztrángtekercs
36 Elzászi savanyú káposzta
38 Marhasült burgundiai módra
40 Szűzpecsenye szilvával
42 Sólet
44 Báránygerinc zöldfűszeres kéregben
46 Almaboros csirke gombamártásban
48 Körtés-mézes sütemény
50 Cseresznyefelfújt
52 Tarte Tatin
54 Sajtkrémtortácskák málnaöntettel
56 Rizspudingtorta
58 Normandiai torta
60 Baszk tortácskák
62 Tanácsok és tippek
64 Tárgymutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem