kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tericum Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 302 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 18 cm |
ISBN: | 978-963-963-354-4 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes egész oldalas fotókkal gazdagon illusztrált kiadás. |
Bevezető | 10 |
Les Halles | 19 |
Mi a fene ez a Les Halles? | |
Általános alapelvek | 22 |
Szerezd be a legjobb alapanyagokat | 27 |
A kés | 35 |
Az alaplé - mindennek az alapja | 37 |
Levesek | 40 |
Saláták | 56 |
Előételek | 66 |
Hal&rákfélék | 98 |
Marhahús | 116 |
Borjúhús&bárány | 138 |
Disznóhús | 164 |
Szárnyasok&vadak | 176 |
A klasszikusok | 200 |
Vér&belsőségek | 220 |
Burgonya | 234 |
Egyéb hasznos receptek | 246 |
Desszertek | 266 |
Szójegyzék | 282 |
Delikáteszboltok listája | 290 |
Köszönetnyilvánítás | 291 |
Index: mi hol van a könyvben | 292 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.