kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | FTC-Hoki Reklám-propaganda Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes egész oldalas fotókkal illusztrálva. |
Ételreceptek 5 fő részére | |
Albert Flórián | |
Albert kedvence | 8 |
Vargányás csukaszelet | 8 |
Ponty kalocsai módra | 10 |
Töltött karalábé | 10 |
Tárkonyos bárány | 11 |
Duna-menti borjúszűz | 11 |
Somogyi aprópecsenye | 12 |
Pecsenye nyúlfilé, ahogy Flóri szereti | 12 |
Dr. Kárpáti György | |
Homár és garnéla roston | 14 |
Vajas borjúcsülökhús | 14 |
Körömpörkölt | 16 |
Marhahúsleves | 16 |
Bécsi tányérhús | 17 |
Mustban párolt bélszínszelet | 17 |
Párolt zöldségek | 18 |
Japán sült csirke | 18 |
Nyilasi Tibor | |
Sztrapacska | 20 |
Rántott libamájszeletek | 20 |
Rántott sajt nyárson | 22 |
Borjú java magyaróvári módra | 22 |
Tarhonyás kocka | 23 |
Rablóhús nyárson sütve | 24 |
Vargabéles | 24 |
Dr. Magyar Zoltán | |
Őzgerinc | 26 |
Csorbaleves | 26 |
Tésztában sült óriás garnéla | 28 |
Fésűs kagyló | 28 |
Lazacpárna | 29 |
Balatoni töltött hideg fogas | 29 |
Rántott békacomb | 30 |
Őzpörkölt | 30 |
Koós János | |
Marhatokány túrós puliszkával | 32 |
Borjúláb rántva | 32 |
Tengerihal-ragu csőben sütve | 34 |
Töltött languszta | 34 |
Részeges pecsenye | 35 |
Töltött kacsa | 35 |
Pusztapörkölt | 36 |
Koós János palacsintája | 36 |
Novák Dezső | |
Újházy-tyúkhúsleves | 38 |
Tűzdelt gyöngytyúk | 38 |
Bakonyi sertésszelet | 40 |
Pacalpörkölt | 40 |
Sertésflekken | 41 |
Balatoni töltött hideg fogas | 41 |
Angolnapörkölt túrós csuszával | 42 |
Csiga kőtálban | 42 |
Mucha József | |
Édes-savanyú borjúhús | 44 |
Pácolt bélszíncsíkok | 44 |
Borjúszűz libamájjal töltve | 46 |
Tárkonyos csirke | 46 |
Hálóban sült bélszín | 47 |
Vagdalt libamell lencsepürével | 47 |
Töltött fácán | 48 |
Káposztás tészta | 48 |
Nagy Béla | |
Dorozsmai ponty | 50 |
Rántott pulykamell rizibizivel | 50 |
Balatoni süllő egészben | 52 |
Paprikás csirke galuskával | 52 |
Marhapörkölt tarhonyával | 53 |
Gombás rákragu | 53 |
Csukapaprikás galuskával | 54 |
Aranygaluska | 54 |
Lukács István | |
Borjústeak oscar | 56 |
Gratinírozott kagylóleves curryvel ízesítve | 56 |
Szarvasbélszín borjúszűzzel töltve | 58 |
Borjúérmék Lukács módra | 58 |
Radványi fácánmell áfonyamártással | 59 |
Vesés borjúgerinc | 60 |
Angol nyúlgerinc sárgarépapudinggal | 60 |
Pecsenyenyúlfilé | 61 |
Töltött rostélyos Fradi módra | 61 |
Fradi édességek | |
Főtt tészták | |
Rakott tészta-stíriai metélt | 64 |
Szilvás gombóc | 65 |
Túrós csusza tepertővel | 65 |
Palacsinták | |
Fradi csúsztatott palacsinta | 66 |
Almás Gundel-palacsinta | 67 |
Rétesek | |
Almás-kapros-túrós rétes | 68 |
Meggyes-káposztás rétes | 69 |
Pudingok | |
Ananász-csokoládé puding | 70 |
Karamell-vanília puding | 71 |
Rizs-vaníliapuding | 72 |
Fradi-torta - Fradi-bólé | 73 |
A labdarúgócsapat játékosai és receptjei | |
Ifj. Albert Flórián | |
Fokhagymás sajttal töltött hátszín | 76 |
Balogh Tamás | |
Pulykamell roston | 78 |
Hruttka János | |
Rakott karfiol | 80 |
Keller József | |
Petrezselymes rántott csirke | 82 |
Lipcsei Péter | |
Milánói makaróni füstölt tarjával | 84 |
Lisztes Krisztián | |
Tejszínes meggyleves | 86 |
Nagy Zsolt | |
Pulykamell rántva | 88 |
Páling Zsolt | |
Jókai-bableves | 90 |
Simon Tibor | |
Töltött csirke | 92 |
Szekeres Tamás | |
Halászlé szabadban | 94 |
Szergej Kuznyecov | |
Malacsült kemencében | 96 |
Szeiler József | |
Kijevi pulykamell | 98 |
Szűcs Mihály | |
Palóc-leves | 100 |
Zavadszky Gábor | |
Libamájjal töltött pulykamell | 104 |
Főzési tanácsok | 106 |
Simon söröző | 108 |
Ifj. Albert-vendéglő | 110 |
Fradi vendéglő | 112 |