kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Minerva Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 128 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Előszó | 3 |
Főzzunk olcsón! | 5 |
Hogyan kerüljük el a táplálék- és tüzelőanyag veszteséget? | 5 |
Ne pazaroljunk és semmit se hagyjunk felhasználatlanul | 7 |
Ne féljünk az új ételektől | 8 |
Főzzünk gyorsan! | 9 |
Tud-e mindenki gyorsan főzni? | 9 |
Jó felszerelés - fél siker | 9 |
Nem mindegy a sorrend | 10 |
A levesekről | 16 |
Gyorsan készíthető levesek | 17 |
Olcsó levesek | 24 |
A levesbetétekről | 27 |
Gyors levesbetétek | 27 |
A húsokról | 29 |
Gyors húsok | 31 |
A Mirelit-húsokról | 36 |
Olcsó húsok | 37 |
A főzelékekről | 39 |
Gyors főzelékek | 41 |
Mirelit-főzelékek | 44 |
Olcső főzelékek | 45 |
Húspótlókról, feltétekről | 49 |
Gyors húspótlók, feltétek | 51 |
Olcsó húspótlók, feltételek | 52 |
A körítésekről | 55 |
Körítések | 56 |
A salátákról | 59 |
Salátalevek készítése | 60 |
Gyors saláták | 61 |
Olcsó saláták | 62 |
A mártásokról | 65 |
Gyors mártások | 65 |
Olcsó mártások | 68 |
A tojásételekről | 69 |
Gyors tojásételek | 70 |
Olcsó tojásételekről | 75 |
A gombás ételekről | 76 |
A zsírban sült és kifőtt tésztákról | 79 |
Gyorsan készülő, zsírban sült és kifőtt tészták | 80 |
Olcsón készíthető, zsírban sült és kifőtt tészták | 84 |
Süteményekről, tortákról | 87 |
Gyors sütemények, torták | 89 |
Olcsó sütemények, torták | 93 |
Tojásfehérjével készíthető sütemények | 98 |
Tojássárgájával készíthető sütemények | 99 |
Mázak, töltelékek | 101 |
Krémek ostyák | 101 |
Krémek tortára | 102 |
Mázak | 103 |
Édességek, felfújtak | 104 |
Gyors édességek, felfújtak | 104 |
Olcsó édességek, felfújtak | 106 |
A vendégvárókról (szendvicsek, habok, sodók) | 108 |
Szendvicsek | 109 |
Habok, sodók gyorsan | 111 |
Olcsó habok | 111 |
A befőttekről | 115 |
Gyors befőttek | 116 |
Olcsó befőttek | 117 |
A maradékokról | 120 |
Maradékok feldolgozása | 120 |
A tűzhelyekről | 125 |