kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 169 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-231-670-3 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Kedves Olvasó! | |
Jelölések | 8 |
Reggelik, uzsonnák | |
Italok | 10 |
A műzli | 10 |
Búzacsíra és búzakorpa | 12 |
Villásreggeli és brunch | 13 |
Sajtos ételek | 14 |
Túróval készült ételek | 15 |
Joghurtos, aludttejes ételek | 16 |
Tojásos ételek | 16 |
Halas ételek | 16 |
Fűszeres vajak | 17 |
Kenyerek | 17 |
Kásák | 18 |
Reggeliajánlatok | 18 |
Főételek | |
Cékla | 20 |
Cikória | 21 |
Cukkini, patisszon, tök, uborka | 21 |
Csirkeételek | 24 |
Pulykák | 31 |
Gombás ételek | 31 |
Hal | 34 |
Hüvelyesek | 38 |
Káposztafélék | 40 |
Krumplis ételek | 46 |
Lecsók | 47 |
Sajt | 49 |
Vegyes zöldségételek | 50 |
Köretek, kiegészítő ételek | |
Cékla | 56 |
Cukkini, patisszon, sárgadinnye, sütőtök, uborka | 57 |
Galuskák, gombócok, puliszkák, sztrapacska, tarhonya | 60 |
Puliszka | 61 |
Gomba | 63 |
Gyümölcsköretek | 63 |
Hagyma | 66 |
Káposztafélék | 67 |
Krumpli | 69 |
Kukorica | 71 |
Omlettek | 71 |
Palacsinták | 72 |
Paprika, paradicsom | 73 |
Rizs | 75 |
Spenót | 76 |
Sárgarépa | 77 |
Tejtermékek | 79 |
Fondük | 82 |
Melegszendvics-változatok | 85 |
Levesek | |
Levesreceptek | 87 |
Gyümölcslevesek | 98 |
Levesbe valók | 99 |
Főzelékek, meleg és hideg mártások | |
Főzelékek | 102 |
Mártások | 105 |
Fondühöz illő mártások | 108 |
Túró alapú mártások | 110 |
Saláták | |
95 salátarecept | 113 |
Édességek | |
Gyümölcstorták | 134 |
Fagylaltok | 135 |
Felfújtak | 135 |
Galuskák, gombócok | 137 |
Habok, krémek | 138 |
Torták | 139 |
Egyéb | 141 |
Italok | |
Szörpök | 147 |
Teázás | 147 |
Tejes és joghurtos italok | 148 |
Zöldség- és gyümölcslevek | 149 |
Kenyérsütés | |
Receptek | 152 |
A konyhában | |
Eszközök, edények | 157 |
Mivel terítsünk? | 158 |
Fűszerek, ízesítők | 158 |
Ecetek | 161 |
Mélyhűtés | 162 |
Kuktahasználat | 163 |
Menűjavaslatok négy évszakra | 164 |
Névmutató |