1.063.248

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzzünk magabiztosan I-IV. (nem teljes)

Laci bácsi modern konyhaművészeti kalauza

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 1.954 oldal
Sorozatcím: Főzzünk magabiztosan
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Konyhaművészeti kalauz receptekkel, menüsorokkal, technikákkal a nemzetközi konyhára, kétoldalas lefűzhető lapokkal, négy nagy csoportban, 4 kapcsos dossziéban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott... Tovább

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott szószt, megmentsük az elrontott felfújtat - és ami még fontosabb: a lelkesedésünk is megmarad.

ÖTLETEK
Minden konyhai alkotómunkához szükséges az ihlet. Benke László éppúgy ösztönöz a hagyományos ételek elkészítésére, mint egy új recept kipróbálására, és egy kis fantáziával bárki igazi mesterszakáccsá válhat.

JÓZAN TANÁCSOK
Hogyan készítsük el előre az ételeket, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni? Sikerülni fog-e a fagyasztás?
Melyek az elkészítés kritikus részei, és melyek igényelnek különleges figyelmet? Benke László előre kitalálja a kérdéseinket, és válaszol is rájuk.
Minden receptet kipróbáltak és megkóstoltak, tehát bizonyos, hogy mindegyik megállja a helyét: ízletes és mutatós ételeket készíthetünk - ezt a fotók is bizonyítják. Vissza

Tartalom

1. kötet
Különleges menü: 1-13 menü
Egyszerű menü: 1-13 menü
Partimenü: 1-13 menü
Mesterfogások: 1-53 kártya
Ínyenc recept: 1-75 kártya
Névmutató
2. kötet
Amerika és a Karib-szigetek: 1-21, 37-44 kártya
Európa: 1-70, 94-100 kártya
India és Kína: 1-23 kártya
Távol-Kelet és Óceánia: 1-24 kártya
Közel-Kelet és Afrika: 1-23, 32-39 kártya
3. kötet
Hús, szárnyas és vad: 1-74 kártya
Hal, kagyló, rák: 1-29 kártya
Zöldség és gyümölcs:
Zöldség és gyümölcs: 1-30 kártya
Zöldség, gyümölcs, tészta: 1-15 kártya
Sajtos, tejes és tojásos ételek: 1-21 kártya
Sütési fortélyok: 1-57 kártya
Desszert titkok: 1-16 kártya
A séf mesteriskolája: 1-41 kártya
Tárgymutató, szószedet
4. kötet
Leves és előételek: 1-54 kártya
Köret és saláta: 1-29 kártya
Főételek:
Hús: 1-59 kártya
Szárnyas és vad: 1-30 kártya
Hal, kagyló, rák: 1-20 kártya
Zöldség, rizs, tészta: 1-19 kártya
Desszert: 1-69 kártya
Sütés: 1-40 kártya
Tárgymutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem