Főzzünk magabiztosan I-III. (nem teljes)
Laci bácsi modern konyhaművészeti kalauza - 1182 db kártya
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: | Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe |
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: |
Kapcsos keménykötés
|
Oldalszám: | 2.364
oldal
|
Sorozatcím: | Főzzünk magabiztosan |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar
|
Méret: |
23 cm x 21 cm
|
ISBN: | |
Megjegyzés:
|
Nem teljes gyűjtemény. Színes fotókkal illusztrálva. Konyhaművészeti kalauz receptekkel, menüsorokkal, technikákkal a nemzetközi konyhára, kétoldalas lefűzhető lapokkal, négy nagy csoportban, három kapcsos dossziéban.
|
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
Fülszöveg
A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.
LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott...
Tovább
Fülszöveg
A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.
LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott szószt, megmentsük az elrontott felfújtat - és ami még fontosabb: a lelkesedésünk is megmarad.
ÖTLETEK
Minden konyhai alkotómunkához szükséges az ihlet. Benke László éppúgy ösztönöz a hagyományos ételek elkészítésére, mint egy új recept kipróbálására, és egy kis fantáziával bárki igazi mesterszakáccsá válhat.
JÓZAN TANÁCSOK
Hogyan készítsük el előre az ételeket, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni? Sikerülni fog-e a fagyasztás?
Melyek az elkészítés kritikus részei, és melyek igényelnek különleges figyelmet? Benke László előre kitalálja a kérdéseinket, és válaszol is rájuk.
Minden receptet kipróbáltak és megkóstoltak, tehát bizonyos, hogy mindegyik megállja a helyét: ízletes és mutatós ételeket készíthetünk - ezt a fotók is bizonyítják.
Vissza
Tartalom
1. mappa
Leves és előétel 1-54
Köret és saláta 1-29
Főételek:
Zöldség, rizs és tészta 1-19
Hús 1-59
Szárnyas és vad 1-30
Hal, kagyló és rák 1-20
Desszertek 1-69
Sütés 1-40
Hús, szárnyas és vad 1-18, 24-32, 38-74
Tárgymutató 1-6
2. mappa
Hal, kagyló és rák 1-29
Zöldség és gyümölcs 1-8, 12-30
Zöldség, gyümölcs és tészta 1-15
Sajtos, tejes és tojásos étel 1-21
Sütési fortélyok 1-22., 28-57
Desszerttitkok 1-16
A Séf mesteriskolája 1-8, 11-17, 19-43
Tárgymutató 1-3
Különleges menü 1, 3-13
Egyszerű menü 1-13
Partimenü 1-13
3. mappa
Mesterfogások 1-53
Ínyencrecept 1-75
Névmutató 1-4
Amerika és a Karib-szigetek 1-44
Európa 1-118
Távol-Kelet és Óceánia 1-44., 46-52
Közel-Kelet és Afrika 1-47
India és Kína 1-39