kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Kapcsos keménykötés |
Oldalszám: | 1.200 oldal |
Sorozatcím: | Főzzünk magabiztosan |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Vendégvárás | |
Egyszerű meü: 2-5, 9, 13 | |
Különleges menü: 2-5, 9, 13 | |
Partimenü: 2-5, 9, 13 | |
Mesterfogások: 5-23, 35-37, 50-53 | |
Ínyenc recept: 7-27, 46-51, 70-75 | |
Névmutató: 1-4 | |
Technikák | |
Hús, szárnyas és vad: 1-18, 24-37, 59-68 | |
Hal, kagyló és rák: 1-24 | |
Zöldség és gyümnölcs: 1-8, 12-14, 19-30 | |
Zöldség, gyümölcs és tészta: 1-10 | |
Sajtos, tejes és tojásos ételek: 1-21 | |
Sütési fortélyok: 1-27, 38-48, 53-57 | |
Desszerttitkok: 1-6, 8-12 | |
A Séf mesteriskolája: 1-8, 11-14, 16-19, 25-29, 33, 37-41 | |
Tárgymutató: 1-3 | |
Receptek | |
Leves és előétel: 1-17, 20-35, 42-44, 46, 49-53 | |
Köret és saláta: 1-9, 13-16, 19, 20, 23, 25-27 | |
Főételek: | |
Zöldség, rizs: 8 | |
Tészta: 1-9 | |
Hal, kagyló: 8 | |
Rák: 1-11, 15, 16, 18-20 | |
Szárnyas: 8 | |
Vad: 1-8, 11-18, 23-26, 28, 29 | |
Hús: 1-14, 17-34, 40-46, 49-52, 55-57 | |
Desszertek: 1-15, 21-39, 46-51, 53, 54, 57-59, 61-65 | |
Sütés: 1-11, 13-25, 32-34, 37, 40 | |
Tárgymutató: 1-6 | |
(Adatok a mellékelt címlap impresszumán) |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.