kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 116 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-9544-04-3 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Bevezető | 7 |
Tartalomjegyzék | 8 |
Eszközszükséglet | 9 |
Ananásszal töltött csirke | 10 |
Banánnal töltött borjújava | 11 |
Birkaragu I. | 14 |
Birkaragu II. | 15 |
Borókás párolt marhafartő | 17 |
Brinzás rakotthús | 19 |
Currys-lencsés ragu | 22 |
Csirkecomb kelvirággal | 23 |
Csirkemáj aszalt szilvával | 26 |
Csirkemellel töltött csirkecomb | 27 |
Csirkemellel töltött pulykamell | 30 |
Csirkés lasagne | 31 |
Duplán göngyölt húsrolád | 34 |
Erdei csirke | 35 |
Flambírozott illatos kacsamáj | 38 |
Fokhgymás csirkemell | 39 |
Francia töltött padlizsán | 42 |
Gombás borjúszegytekercs | 43 |
Húsos béles | 46 |
Húsos buci | 47 |
Indiai ragu | 50 |
Kagylóval töltött kelkáposzta | 51 |
Kapros borjúszegytekercs | 54 |
Kukoricás csirke | 55 |
Lengyel borda | 58 |
Libamáj zöldségágyban | 59 |
Mazsolás csirke | 62 |
Májas húsrolád | 63 |
Meggyes csirke | 66 |
Naranccsal töltött borjújava | 67 |
Narancsos rakott fogas | 70 |
Nyelvragu I. | 71 |
Nyelvragu II. | 74 |
Olívás húskockák | 75 |
Olívás pulykamell | 78 |
Oroszos kolbászfelfújt I. | 79 |
Oroszos kolbászfelfújt II. | 82 |
Rakott füsölt nyelv | 83 |
Részeges kacsa | 87 |
Sajtos marhacomb | 90 |
Sertésbordák aszalt szilvával | 91 |
Sertésbordák diósan | 94 |
Sertésjava gyümölcsraguval I. | 98 |
Sertésjava gyümölcsraguval II. | 99 |
Sertésjava gyümölcsraguval III. | 100 |
Spanyol erőhús | 102 |
Szüreti szelet | 103 |
Töltött angolna | 106 |
Töltött, bundázott borjúmáj | 107 |
Töltött tök | 110 |
Zöldséges töltött libanyak | 111 |
Zöldséges töltött paprika | 114 |
Zöldséges töltött dagadó | 115 |