A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzési útmutató Zepter edényekkel

Budapest
Kiadó: Zepter Ungarn Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

ELŐSZÓ

Szakácskönyvünk, melyet Hack István Home Art oktató állított össze, azok számára készült, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, akik szeretnének megismerni a Zepter edényekben történő... Tovább

Előszó

ELŐSZÓ

Szakácskönyvünk, melyet Hack István Home Art oktató állított össze, azok számára készült, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, akik szeretnének megismerni a Zepter edényekben történő főzés lényegét, a Zepter edények különleges tulajdonságait és szeretnék egészségesen elkészíteni kedvenc ételeiket. A szakácskönyvben összegyűjtött receptek négy főre készültek, kifejezetten a Zepter edények különleges tulajdonságaira épülnek és reményeink szerint minden olvasó számára lehetővé teszik az ételek egészséges módon történő elkészítését. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem