Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 112 oldal |
Sorozatcím: | Kis technikus könyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 17 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. |
Bevezetés | 3 |
Főzés | 5 |
A korszerű háztartás vezetése | 5 |
Főzzünk gyorsan | 7 |
Kényelmesen végezzük munkánkat | 8 |
A sütés | 27 |
Az egészséges táplálkozás feltételei | 31 |
Tápanyagaink | 31 |
Élelmiszereink tárolása | 40 |
Főzési alapfogalmak | 41 |
Miből mennyit? | 44 |
Néhány tanács | 46 |
Fontos tudnivalók | 48 |
Egyszerű ételek készítése | 53 |
Mosás | 68 |
A mosás célja | 68 |
A szennyeződések kémiai szempontból | 69 |
A mosáshoz szükséges eszközök és anyagok | 71 |
Hogyan történt a nagymosás régen | 77 |
Nagymosás ma (mosógép nélkül) | 78 |
Mosás géppel | 78 |
Mit mossunk és mit ne mossunk mosógépben | 81 |
Különleges textilneműk mosása | 82 |
A mosás kiegészítő műveletei | 85 |
Néhány tanács a vasaláshoz | 86 |
Folttisztítás | 89 |
Takarítás | 92 |
Takarítószerszámok és kezelésük | 98 |
A takarítások ideje és sorrendje | 99 |
Mit, mivel tisztíthatunk | 103 |
Lakástextíliák tisztítása | 107 |
A háztartási balesetek megelőzése | 109 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.