1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzelékek és köretek

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím: F. Horváth Ilona 99 receptje
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-590-393-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.
F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát, így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

Tartalom

Előszó.....................5
Főzelékek
Paprikás cukkinifőzelék ...............................7
Paradicsomos káposzta................................8
Sajtos újkrumplifőzelék...............................9
Tejfölös sárgaborsó-főzelék.............................10
Babfőzelék füstölt hússal..............................11
Csülkös lencsesólet ..................................13
Tejszínes spenótfőzelék...............................12
Csülkös lencsesólet ..................................13
Kapros zöldborsófőzelék..............................14
Kelkáposzta-főzelék .................................15
Lencsefőzelék ......................................16
Káposztafőzelék ....................................17
Zöldbabfőzelék.....................................18
Zöldborsófőzelék....................................19
Tejszínes kukoricafőzelék .............................20
Tejfölös babfőzelék..................................21
Sóskafőzelék.......................................22
Finomfőzelék ......................................23
Ínyenc krumplifőzelék ...............................24
Magyaros zöldbabfőzelék .............................25
Tökfőzelék........................................26
Kapros cukkinifőzelék ...............................27
Brokkolifőzelék.....................................28
Hagyományos babfőzelék.............................29
Karalábéfőzelék ....................................30
Majoránnás burgonyafőzelék ......................31
Paradicsomos zöldbabfőzelék .........................32
Zöldbabfőzelék burgonyával .........................33
Paradicsomos káposzta rizzsel..........................34
Paradicsomos burgonyafőzelék .........................35
Sárgaborsó-főzelék füstölt hússal........................36
Tejfölös vajbabfőzelék..............................37
Tejszínes karalábéfőzelék........................... 38
Fejessaláta-főzelék..............................39
Citromos-kapros cukkinifőzelék.................. ... .40
Tejszínes-baconos brokkolifőzelék................. .....41
Paradicsomos tökfőzelék..........................................42
Endíviafőzelék......................................43
Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék.......................44
Spárgafőzelék ................45
Köretek
Vörös káposzta almával ........46
Fűszeres sült burgonya .........47
Kecskesajtos sült zöldségköret ...48
Humusz....................49
Almás-mazsolás párolt lilakáposzta.....................50
Borsópüré...................51
Hercegnő burgonya............52
Kapros-juhtúrós galuska........53
Vajas kelbimbó...............54
Krumplifánk.................55
Paradicsomos rizs.............56
Paradicsomos-sajtos rizs ........57
Párolt sárgarépa..............58
Pezsgős káposzta .............59
Sajtos polenta................60
Puliszka köret ...............61
Rizi-bizi....................62
Rizsgombóc .................63
Sáfrányos rizs................64
Mandulás-kurkumás rizs........65
Spárga köret.................66
Spenótos burgonya ............67
Földimogyorós sült rizs.........68
Citromos-gombás rizs..........69
Tarhonya....................70
Sárgarépás-tejes karfiol...............................71
Cukkini röszti......................................72
Vörösboros párolt káposzta............................73
Szalonnás zöldbabtekercs..............................74
Zsemlegombóc .....................................75
Rizsköret tökkel ....................................76
Vajban párolt édeskömény ............................77
Burgonyapuffancs...................................78
Zöldségkrémes bulgur ...............................79
Kukoricás lepénykék.................................80
Zelleres-almás krumplipüré ...........................81
Sütőtökös rizottó ...................................82
Spenótos burgonyapüré...............................83
Burgonyarózsa .....................................84
Héjában sült burgonya...............................85
Sárgarépás burgonyapüré .............................86
Fűszeres sárgarizs ...................................87
Gnocci ...........................................88
Hagymás krumplipüré...............................89
Rozmaringos sült burgonya............................90
Fűszeres-hagymás sült burgonya........................91
Currys rizs zöldborsóval ..............................92
Knédli ...........................................93
Tejfölös kukoricagombóc .............................94
Petrezselymes újburgonya.............................95
Ráckrumpli .......................................96
Rizses rakott zöldköret ...............................97
Boros burgonya.....................................98
Sajtos rizsgombóc...................................99
Spenótlepény .....................................100
Tört burgonya.....................................101
Mustáros sült burgonya...............................102
Háromszínű zöldségpüré.............................103
Nokedli..........................................104
Dinsztelt káposzta .................................105
Mértékegységek ...................................106

F. Horváth Ilona

F. Horváth Ilona műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: F. Horváth Ilona könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Főzelékek és köretek

Szép állapotú példány.

Állapot:
1.080 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba