kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Novorg Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
Oldalszám: | 528 oldal |
Sorozatcím: | Borászat és gasztronómia |
Kötetszám: | 1 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-616-203-4 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Fornády Elemér: A borkezelés mestersége című szakkönyv 1948 évi kiadása alapján készült hasonmás kiadás. A nyomást az ALFAPRINT Nyomdaipari Kisszövetkezetben végezték. Kiadványjegyzék melléklettel. |
Előszó | 3 |
Bevezetés | 5 |
Szőlőművelés | 9 |
Magyarország bortemelése és borvidékei | 121 |
A borok iskolázása | 189 |
Korszerű palackozás | 288 |
A jó pincemester | 394 |