kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Corvina Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 103 oldal |
Sorozatcím: | Foods for All Seasons |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Angol |
Méret: | 21 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-13-1982-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
szakácskönyv, konyha, főzés, angol nyelv | |
Spárgaleves | |
Töltött zöldpaprikák | |
Törpeharcsa újhagymával | |
Szalámival töltött gombafejek | |
Főtt marha zöldségpürével | |
Zöldborsóval töltött galamb | |
Tök-karikák májjal | |
Zöldséges veseragu | |
Eperbólé | |
Salátatál | |
Palócleves | |
Spárga házisonkával | |
Egészben sült báránygerinc | |
Töltött hamgold | |
Citromos kolbászkák | |
Töltött borjúszegy | |
Rézi néni pulykamelle | |
Csokoládés parfé epersalátával | |
Szalámi vitaminfészekben | |
Karalábéleves májgaluskával | |
Füstölt pisztráng | |
Vagdalt vajas borjú | |
Báránypiláf | |
Sajtos tök | |
Marhaszelet salátakörítéssel | |
Parajjal töltött dagadó | |
Túrógombóc eperhabbal | |
Vitaminsaláta túróval | |
Hideg eperkrémleves | |
Kaviár-falatok | |
Zöldségesropogós sajtmártással | |
Zimonyi bélszínszeletek | |
Töltött karalábé | |
Csirkemájjal rakott zöldbab | |
Zöldborsós tokány | |
Sajtos spárgafalatok | |
Cseresznyés pite | |
Töltött paradicsom | |
Magyaros zöldorsóleves | |
Zöldségpástétom | |
Sajtos mangoldszár | |
Csirkesült joghurtos salátával | |
Sárkánylecsó | |
Bárányérmék | |
Spárgasaláta | |
Udvarhelyi sertésborda | |
Eperkrém tésztakosárban | |
Sajttál |