kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Corvina Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 102 oldal |
Sorozatcím: | Foods for All Seasons |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Angol |
Méret: | 21 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-13-2030-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
(szakácskönyv, konyha, főzés, angol nyelv) | |
A tartalomból: | |
Fürjtojáskocsonya | 8 |
Gombaerőleves | 11 |
Luxsaláta | 13 |
Fokhagymás libacomb | 15 |
Töltött sertésbordák | 16 |
Kacsamell párolt sütőtökkel | 18 |
Káposztás pacal | 20 |
Csongrádi marhalábszár | 23 |
Rumos kocka | 24 |
Húspástétom | 26 |
Libaaprólék-leves | 28 |
Almás céklasaláta | 30 |
Gesztenyés sertéskaraj | 32 |
Füstölt csülök babos káposztával | 35 |
Vadas borjúszív | 36 |
Karfiolos csirke | 38 |
Gombás házinyúlcomb | 40 |
Ropogós malacsült | 43 |
Birstorta | 44 |
Pácolt halfalatok | 47 |
Csirkegulyás | 49 |
Lencsesaláta | 51 |
Fokhagymás házinyúlgerinc | 53 |
Tésztában sült kolbász | 54 |
Kacsasült gesztenyés káposztával | 56 |
Cserépben sült zöldséges csirke | 59 |
Vörösboros báránysült | 61 |
Füstölt libamell almapürével | 62 |
Sajtremegős | 65 |
Kocsonya | 66 |
Kolbászos lencseleves | 69 |
Pikáns káposztasaláta | 70 |
Erdészné vadas nyula | 72 |
Vagdalt libamell | 75 |
Borókás fürjek | 76 |
Báránykolbászkák | 78 |
Tűzdelt bélszín gombamártással | 80 |
Disznótoros | 82 |
Gesztenyepuding | 84 |
Sajtsaláta | 86 |
Vadnyúl-velouté leves | 88 |
Tésztába zárt lakoma | 90 |
Füstölt csülök ínyenc módra | 92 |
Sertéssült zöldségremegőssel | 95 |
Ujházi töltött csirke | 96 |
Paradicsomos marhatokány | 99 |
Vadnyúlgerinc szalvétagombóccal | 100 |
Gesztenyés kalács | 102 |