1.063.251

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Food Composition and Nutrition Tables/Die Zusammensetzung der Lebensmittel Nährwert-Tabellen/La composition des aliments Tableaux des valeurs nutritives

Szerkesztő
Stuttgart-Boca Raton
Kiadó: Medpharm-CRC Press
Kiadás helye: Stuttgart-Boca Raton
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 1.091 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Német   Francia  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 3-88763-027-0
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Appoximately 750 food items with 250 constituents. The energy values have been newly calculated in accordance with the directive of the Council of the European Union on the identification marking of food products with their nutritional values. Presently the food composition and nutrition tables by Souci-FachmannKraut are the only ones containing data on food allergens and pseudoallergens. The present nutrition tables are, on the one hand, tailored to the needs of dietetics and nutritional guidance; on the other, they are intended to provide administration, science and industry with prompt and detailed information in all matters regarding the production, marketing and control of food products as well as nutrition in generál. The comprehensiveness of the data contained in the tables caters for the varying information needs and allows for the fact that the nutritional assessment of food constituents is constantly changhig. Etwa 750 Lebensmittel mit etwa 250 Inhaltsstoffen. Neu... Tovább

Fülszöveg

Appoximately 750 food items with 250 constituents. The energy values have been newly calculated in accordance with the directive of the Council of the European Union on the identification marking of food products with their nutritional values. Presently the food composition and nutrition tables by Souci-FachmannKraut are the only ones containing data on food allergens and pseudoallergens. The present nutrition tables are, on the one hand, tailored to the needs of dietetics and nutritional guidance; on the other, they are intended to provide administration, science and industry with prompt and detailed information in all matters regarding the production, marketing and control of food products as well as nutrition in generál. The comprehensiveness of the data contained in the tables caters for the varying information needs and allows for the fact that the nutritional assessment of food constituents is constantly changhig. Etwa 750 Lebensmittel mit etwa 250 Inhaltsstoffen. Neu berechnet sind die Brennwerte nach der Richtlinie des Rates der Europáischen Union über die Náhrwertkennzeichnung von Lebensmitteln. Der Souci/Fachmann/Kraut ist bis jetzt die einzige Tabelle, die Daten über Lebensmittelallergene und -pseudoallergene enthált. Die vorliegenden Náhrwerttabellen sind einerseits atíf die Bedürfnisse der Diátetik und Ernáhrungsberatung abgestimmt. Andererseits sollen sie auch den in Administration, Wissenschaft und Wirtschaft Tatigen, soweit Sie mit der Erzeugung, Vermarktung und Überwachung von Lebensmkteln bzw. mit Fragen der Ernáhrung befafít sind, eine schnelle und umfassende Information über die Zusammensetzung der Lebensmittel bieten. Die Breite des vorgelegten Datenmaterials trágt den unterschiedlichen Informationsbedürfnissen und dem Umstand Rechnung, daB die ernáhrungsphysiologische Bewertung von Inhaltsstoffen sich standig ándert. Quelque 750 aliments et 250 composants. La valeur énergétigue des aliments á été recalculée suivant la directive du Conseil de I'Union Européenne relatíve á Pindication de la valeur nutritionnelle. Les tableaux de composition des aliments suivant Souci, Fachmann et Kraut sont á jour les seuls comportants des données sur les allergénes et pseudo-allergénes alimentaires. Les présents tableaux des valeurs nutritives sont destinés, d'une part, á l'usage des diététiciens et conseillers alimentaires et, d'autre part, á l'information rapidé et exhaustive de toutes les personnes qui, dans les domaines administratif, scientifique et économique, produisent, commercialisent et contrölent des denrées alimentaires ou sont confrontées á des problémes en rapport avec l'alimentation. L'étendue des données présentées ici tient compte du fait que les différents utilisateurs ont besoin d'informations différentes et de ce que Tévaluation physiologique des composants alimentaires est soumise á une évolution permanente. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem