kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | VEB Fachbuchverlag |
---|---|
Kiadás helye: | Leipzig |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 384 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
A könyv tartalmazza a húsfeldolgozáshoz szükséges legfontosabb technológiákat és módszereket. Az olvasó tájékozódhat a húsfeldolgozó üzemekről, a nyersanyagok alkotórészeiről, a húsfeldolgozáshoz használatos gépekről, módszerekről, valamint a hús osztályozásásról, a kolbászkészítésről, a különböző húskészítményekről, konzervekről. | |
Számos képpel és ábrákkal. |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.