1.067.335

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fleisch Küche

106 besondere Rezepte von Kalb, Rind, Schwein, Lamm und Wild - Die wichtigsten Zubereitungsarten Schritt für Schritt - Die besten Saucen und Marinaden Alles, was Sie über Fleisch wissen müssen

Szerző
Zürich
Kiadó: Verlag Betty Bossi AG
Kiadás helye: Zürich
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal. A borító és a címlap nyomdahibás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Betty Bossi

Betty Bossi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Betty Bossi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem