1.054.131

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Flavouring with Olive Oil

Az olívaolaj a konyhában

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Ryland Peters & Small
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 20 cm
ISBN: 1-900518-00-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az olívaolaj már ősidők óta az egyik legfontosabb ízesítő- és alapanyag a mediterrán konyhában. Ebben a könyvben 30 gyors és könnyű, ínycsiklandó receptet olvashatunk, melyekkel biztosan sikert fogunk aratni. Ezek az ételek jól néznek ki, és csodás az ízük, és természetesen sok köztük a pizza!

Tartalom

főzés, konyhaművészet, görög, olasz, spanyol, rizottó, gnocchu, ravioli

Clare Gordon-Smith

Clare Gordon-Smith műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Clare Gordon-Smith könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem