1.061.482

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Finomságok nagymamáink konyhájából

A cakkumpak levestől a császármorzsókáig

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Sanoma Budapest Lapkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Fakanál recepttár
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Ünnepi asztal4
Meleg előételek6
Levesek8
Káposztás és burgonyás egytálak10
Böjtös halak14
Csirkehúsos étkek16
Libamell, kacsasült20
Könnyű borjúhúsos étkek24
Marhagulyás és társai26
Sertéshús változatosan28
Saláták, köretek34
Édes tészták, rétesek40
Palacsinták, torták, sütemények48
Aprósütemények54
Főzőiskola: Diós és mákos kürt58
Nagymamáink hasznos fortélyai59
Kislexikon62
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem